Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stoch: Fenerbahçe'yi özledim

Kiralık geçirdiği 2 sezonun ardından tekrar Fenerbahçe’ye dönen Miroslav Stoch, bu süreçte Fenerbahçe’yi özlediğini ve sarı lacivertli forma altında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çıkmayı hayal ettiğini söyledi. Eskisinden daha fazla...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stoch: Fenerbahçe'yi özledim
Kiralık geçirdiği 2 sezonun ardından tekrar Fenerbahçe’ye dönen Miroslav Stoch, bu süreçte Fenerbahçe’yi özlediğini ve sarı lacivertli forma altında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çıkmayı hayal ettiğini söyledi. Eskisinden daha fazla çalışması gerektiğinin farkında olduğunu ifade eden Slovak oyuncu, en büyük dileğinin Fenerbahçe'de kalabilmek olduğunu belirtti.
Topuk Yaylası’nda yapılan kampta FBTV’ye açıklamalarda bulunan Stoch, “Fenerbahçe’de taraftar ve kulüple iyi ilişkiler kurdum. 2 yıllık aranın ardından tekrar burada olmak güzel. Umarım burada kalırım, kalıcı olabilirim.” diye konuştu.
Kiralık olarak gittiği dönemlerde de Fenerbahçe’nin maçlarını takip ettiğini ifade eden Slovak oyuncu, şunları kaydetti: “Fenerbahçe maçlarını canlı izleme şansım olduğunda her zaman maçları takip etmeye çalıştım. Canlı izleyemediğim zamanlarda ise özetleri ve tüm golleri izledim. O yüzden hep gözüm üzerlerindeydi.” dedi.
26 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’ye olan özlemini de şu ifadelerle dile döktü:
“Her anlamıyla Fenerbahçe’yi özledim. Özellikle stadımız dolu olduğunda inanılmaz bir atmosfer oluşuyor. O atmosferi de fazlasıyla özlediğimi belirtebilirim. Şu andaki düşüncem tekrar o stada çıkabilmek. Stada adım atabilmenin hayalini kuruyorum. Umarım yakın zamanda böyle bir fırsat bulup, o sahaya çıkabilirim.”
Değişen yabancı kuralı ve oluşak rekabet ortamı ile ilgili soruya da Stoch, “Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde sadece yabancı oyuncular açısından değil tüm oyuncular arasında büyük bir rekabet olur. Büyük kulüplerin doğası gereği böyle rekabetler her zaman olmuştur. Yabancı kuralı değiştiğinde ve yeni halini aldığında bundan haberdardım. Bu kuralın ligdeki tüm kulüpler için olumlu olacağını düşüyorum. Ligin kalitesinin artacağına ve daha etkili, daha çekişmeli bir lig haline geleceğine inanıyorum. Bütün takımların artık yurt dışından daha fazla ve daha iyi oyuncular getirebileceklerini düşünüyorum. O yüzden bu gelişmeyi Türkiye Ligi açısından son derece güzel görüyorum.” yanıtını verdi.
Takıma yeni katılan isimlerin hepsinin birbirinden değerli oyuncular olduğu yorumunu yapan Stoch, sözlerini şöyle tamamladı:
“İmza atmış oyuncuların hepsi kaliteli ve iyi oyuncular. Umarım bu takıma fazlasıyla yardımcı olabilirler ve özellikle takım ruhu oluşturabiliriz. Aramıza birkaç arkadaşımız daha katılabilir, eğer öyle olursa onların da bu takıma faydası olacak yüksek kaliteli isimler olacağını biliyorum. Yeni transferlerimizle birlikte umarım her şey bizim için iyi olur.”
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına kadar hazır olmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Stoch,” Yapmamız gereken en iyi şekilde çalışmak. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız ilk maçın da zorluğunun farkındayız. O maça hazır olmak için elimizden geleni yapacağız. İlk rakibi eleyip play oflara da kalabiliriz. Bizi bir tur daha bekliyor ve orada daha zor rakiplerle karşılacağız. Üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.