Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stefanos Dedas: “Play-off’dayız Lakin Sezon Henüz Bitmedi”

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas Rönesans Ted Ankara Kolejlileri Maçının Ardından Gaziantep Tarihinin En Önemli Basketbol Günü Olduğunu Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stefanos Dedas: “Play-off’dayız Lakin Sezon Henüz Bitmedi”
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, Rönesans Ted Ankara Kolejliler maçının ardından Gaziantep tarihinin en önemli basketbol günü olduğunu söyledi.
Royal Halı Gaziantep, kendi evinde ağırladığı Rönesans Ankara Ted koleji’ni 90-80 yenerek Play-off’a kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunana Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, “Gaziantep tarihinin bence en önemli basket günü. Böyle bir basketbol liginde, inanılmaz zor bir ligde sezon başında Play-off yapacağımızı düşünenlerin sayısı çok azdı” dedi.
"Bunu ben maçtan öncede düşünüyordum" diyen Stefanos Dedas, “Ben onlarla gurur duyuyorum. Bunu maçtan önce onlara söyledim. Yani bu maçı kazanamasanız, bile bence bu sene çok iyi bir iş yaptınız dedim onlara” ifadelerini kullandı.
Maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Başantrenör Dedas, “Biz koçlar ve oyuncular bu takımda işçileriz. Bu galibiyet Bora’ya, Cihan Dağcı ve Taner Nakıpoğlu’na gelsin. Tabii birçok sayamayacağımız insanlar var ama en büyük üç insan budur. Onlar asıl takım, biz çalışanlarız. Bu galibiyet o yüzden sezon boyunca yaptığımız, Play-off’a kalma işi onlara gelsin. Tüm öncelikle takımı ve asistanlarımı kutlamak istiyorum. Bütün sene boyunca yapabileceğimizi inandıkları için bize destek verdikleri için. Özelikle şunu da unutmamak gerekiyor, Jure’iz olsun takıma kattıkları çok önemlidir. Bana onca yıl birinci koç olmam için şans verdi ve beni geliştirdi. Benim için çok büyük bir gurur. Onun için işimi laiki ile yerine getirdiğimi düşünüyorum, devam ettirdiğimi düşünüyorum. Buraya gelen taraftarlarımız da çok teşekkür ediyorum. Ama şunu unutmamaları gerekiyor, sezon henüz bitmedi şu anda Play-off’dayız” şeklinde konuştu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.