Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Staale Solbakken: Galatasaray karşısında şok geçireceğimizi düşünmüyorum

Kopenhag Teknik Direktörü Staale Solbakken, Galatasaray karşısında sınırlarını bildiklerini ve şok geçireceklerini düşünmediğini söyledi. Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kopenhag Teknik Direktörü Staale Solbakken, Galatasaray karşısında sınırlarını bildiklerini ve şok geçireceklerini düşünmediğini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, öncelikle kendi oyunlarını oynamak istediklerini vurguladı. Solbakken, "Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kendi oyunumuzu kurabilirsek başarılı da olabileceğimizi düşünüyorum. Maçların ilk 25 dakikası zor oluyor. Buradaki atmosferi biliyoruz, ama bunları kaldırabilecek yeterli tecrübeye sahip oyuncularımız var. Galatasaray'ın karşımızda ne yapacağı da önemli." diye konuştu. Solbakken, Galatasaray karşısında oyunlarının sınırlarını bildiklerini, fakat şok geçireceklerini düşünmediğini ifade etti. Norveçli teknik adam, takım olarak geliştiklerini ve herkesin görevini yaptığını kaydetti.

Bir gazetecinin 'İki takımda da teknik direktör değişiklikleri oldu. Bu takımları nasıl etkiledi?' sorusuna ise genç hoca, "Galatasaray son sezon gibi değil. Çok iyi teknik direktörler de değişebiliyor. Eşim ve ben Manchester City'i seviyorduk. Mancini oradayken bir restoranda karşılaştık ve ondan imzasını almaya çalıştık. Rica edip imzasını alabildik. Galatasaray yönetimi iyi bir seçim yaptı. Her teknik direktör kısa sürede takımı düzeltemez."

Takımın kalecisi johan Wiland ise Galatasaray maçının zor olacağını, elbette kazanmak için çalışacaklarını söyledi. İsveçli kaleci, Galatasaray'ın etkili oyuncuları olduğunu bildiklerini ve onlardan korunmaya çalışarak maçı kazanmak istediklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.