Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporun gündeminde Fenerbahçe zirvede

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı. Sarı – lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil 9.506 haberde isminin yer aldığı belirlendi. Ani...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı. Sarı – lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil 9.506 haberde isminin yer aldığı belirlendi.

Ani teknik direktör değişikliği ile kısa süreli bir sarsıntı geçiren, yeni çalıştırıcı Roberto Mancini’nin dizginleri ele almasıyla özellikle Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de başarılı bir grafik çizmeye başlayan Galatasaray toplam 9.264 haberle ikinci olurken, Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamayan derbi maçı sonrası aldığı cezalar ile sarsıntı geçiren ve üst üste puanlar Beşiktaş’ın 9.190 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Trabzonspor Ekim ayı boyunca yayınlanan 8.499 haberle dördüncü sırada yer alırken, ayın takımı listesinde Bursaspor’un 4.096 haberle beşinci olduğu saptandı.

MANCİNİ GÜNDEME FIRTINA GİBİ GİRDİ

Geçtiğimiz ay spor sayfalarında en çok ismi geçen teknik direktör sıralamasında ilk sırada Galatasaray’ın başına geçen Roberto Mancini’nin adının yer aldığı ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergiyi kapsayan araştırmada, Galatasaray Yönetim Kurulu’nun aldığı bir kararla göreve getirilen İtalyan teknik adam Mancini, 2.713 haberle spor sayfalarında gündeme damga vurdu.

Aynı araştırmada bu sezon Fenerbahçe’nin başında görev alan Ersun Yanal 1.517 haberle ikinci olurken, Beşiktaş’ın bu sezon teknik direktörlük görevine getirilen Slaven Bilic’in de 1.059 haberle üçüncü sırayı aldığı tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.