Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporda Şiddeti Önleme Ve Tahkim Çalıştayı Sona Erdi

Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı, 2 günlük programın ardından sona erdi. Kapanış konuşmasını yapan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Tek bir amacımız var, bu ülkede insanımızın tuttuğu takımı en sağlıklı şartlarda...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı, 2 günlük programın ardından sona erdi. Kapanış konuşmasını yapan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Tek bir amacımız var, bu ülkede insanımızın tuttuğu takımı en sağlıklı şartlarda izleyebileceği bir ortamın sağlanması noktasında sonuçlar elde etmek” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı tarafından Sapanca ilçesinde bir otelde 2 gün boyunca devam eden “Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı” 7 farklı konuda oluşturulan komisyon gruplarının başkanlarının yaptığı bilgilendirme açıklamalarının ardından sona erdi. 2 gün boyunca devam eden çalıştayda 6 komisyon sporda şiddet teması altında tartışırken, bir komisyon ise sporda cezai yaptırımlar konusunda görüş bildirdiler.
Çalıştayın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Biz burada hep birlikte bir şeyler yapmaya, ortaya bir sonuç çıkarmaya çalıştık. 2011 yılından beri uygulamada olan kökleri 1990 yılı Avrupa Birliği Sporda Şiddet sözleşmesine kadar inen konularda ortaya bir şeyler konuşmaya çalıştık. Lütfen bu yapmaya çalıştığımız şeyle alakalı herkes kendi alanı ile ilgili desteği fazlasıyla versin. Tek bir amacımız var bu ülkede spor müsabakaları sadece spora hizmet eden, insanımızın spor anlamında ihtiyaçlarını gideren, tuttuğu takımı en sağlıklı şartlarda izleyebileceği bir ortamın sağlanması noktasında sonuçlar elde etmektir. İnşallah verilen emek ve gayretler boşa gitmeyecek” dedi.
Konuşmaların sonundan Baykan, komisyonlarda görev alan kişilere çeşitli hediyeler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.