Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunanlara teşekkür plaketi

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunan Nilüfer Belediyesi personeline, okulların idareci ve öğretmenlerine plaket verilerek teşekkür edildi.Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, 20 bini aşkın öğrenciyi sporla buluşturdu....

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunanlara teşekkür plaketi

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunan Nilüfer Belediyesi personeline, okulların idareci ve öğretmenlerine plaket verilerek teşekkür edildi.

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, 20 bini aşkın öğrenciyi sporla buluşturdu. Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte 20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen spor şenlikleri başarıyla tamamlandı. Nilüfer Belediyesi, şenliklerin amacına uygun olarak sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde emek verenleri unutmadı. Düzenlenen özel gecede spor şenliklerinin değerlendirmesi yapılırken, emek harcayan Nilüfer Belediyesi çalışanları ile okulların idareci ve öğretmenlerine de teşekkür plaketi verildi. Karya Davet’te düzenlenen geceye, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Pınar Göz, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Atakan Çorbacı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Güllülü katıldı.

Çok sayıda okul idarecisi ve öğretmenin de yer aldığı gecede konuşan Pınar Göz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, şenliklerde görev alanlara teşekkür etti. Göz, gelecek yıl daha geniş katılımla Türkiye’ye örnek organizasyona imza atılacağına inandıklarını söyledi.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Güllülü de spora verdiği destek için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şenliklerde emeği geçenlere plaketleri verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.