Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Kenti Gaziantep İçin İlk Adım Atıldı

Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubunun öncülüğünde, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Gaziantep Üniversitesi’nin katkıları ile düzenlenen “Spor Çalıştayı” başladı.Çalıştaya spor camiasının...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubunun öncülüğünde, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Gaziantep Üniversitesi’nin katkıları ile düzenlenen “Spor Çalıştayı” başladı.
Çalıştaya spor camiasının yanı sıra belediyelerin ve üniversitelerin spor birimleri amatör ve profesyonel futbol, basketbol, voleybol ile salon sporlarından temsilcileri, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri, federasyon temsilcileri katıldı. Tesisleşme, yetenek taraması, altyapı, çocuk ve gençlik konu başlıkları ile daha iyi nasıl bir “spor kenti” yapmak için bir araya gelen temsilci ve yetkililer, sporda yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm yollarını tartıştılar. Gelecekteki Gaziantep’in spor haritasını çıkartmak için bir araya gelen temsilciler, elde edilen sonuçları bir rapor halinde kentin yöneticileri ve spor adamları ile paylaşacak. Çalıştay ile ilgili bilgiler veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Fikret Çubukçu, çalıştaya katılımın yüksek olduğunu söyledi. Çubukçu, çalıştaya sporun her dalından birer temsilcinin bulunduğunu ifade etti.
4 gün boyunca sürecek olan çalıştayda 4 ana unsur üzerinde çalışma yapılıyor. Ana unsurlardan çıkacak olan sonuçların toplamı ile elde edilen rapor kamuoyu ile paylaşılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.