Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor eğitmenleri sosyal medyadan evde spor için hizmet veriyor

KOCAELİ'DE SPOR EĞİTMENLERİ, EGZERSİZ DERSLERİ KONUSUNDA ÇEKTİKLERİ VİDEOLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞARAK KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA EVDE KALAN BİREYLERİN SPOR YAPMALARINA DESTEK OLUYOR.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor eğitmenleri sosyal medyadan evde spor için hizmet veriyor

Kocaeli’de spor eğitmenleri, egzersiz dersleri konusunda çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan bireylerin spor yapmalarına destek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü spor eğitmenleri, "Evde Spor Yap" projesi kapsamında koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evde vakit geçiren öğrenci ve ailelerine destek oluyor. Spor eğitmenlerinin yaptıkları egzersizlerin yer aldığı videolar, sosyal medya üzerinden paylaşılarak virüs tedbirleri kapsamında evde kalan öğrenci ve ailelerinin zinde kalmalarına yardımcı olunuyor. Sosyal medya üzerinden evden çıkmayan öğrencilerinin evlerine konuk olan eğitmenler, koronavirüsle mücadele çalışmalarına katkı sunuyor.

Spor salonlarının tedbir amaçlı kapatılmasından sonra spor yapma imkanı azalırken eğitmenler tarafından hazırlanan ve sosyal medyada paylaşılan kısa videolarda öncelikle evde yapılabilecek spor hareketleri aktarılıyor. Açma germe hareketleri, basit jimnastik hareketleri ve eğlenceli hayvan yürüyüşleri gibi egzersizlerle öğrenciler hem eğleniyor hem de hareketsiz kalmıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.