Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü: “Zirve İçin Adanaspor’u Yenmek Zorundayız”

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un başkanı Sedat Sözlü, şampiyon olmak için bu hafta karşılaşacakları Adanaspor’un mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi. Çok kaliteli bir kadrolarının olduğunu belirten Sözlü, “Bu kadro...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un başkanı Sedat Sözlü, şampiyon olmak için bu hafta karşılaşacakları Adanaspor’un mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi. Çok kaliteli bir kadrolarının olduğunu belirten Sözlü, “Bu kadro sezon sonu şampiyonluk ile bizleri taçlandıracak” dedi.
Lider Adanaspor ile aralarında 4 puan fark olduğunu belirten Başkan Sözlü, “Biz de zirveye ortağız. Kazanmamız gereken bir maç. Biz kazanmak istiyoruz. Adana Demirspor şampiyon olmak için bu maçı kazanmak durumunda. Sakat ve cezalı oyuncularımız yok. Hazır bir takım vaziyetindeyiz. Tayfur hocamızla 2 maçta 4 puan aldık. Zirveye oynuyorsak Adanaspor’u yenmek zorundayız. Gerçekten çok kaliteli bir kadromuz var. Bu kadro sezon sonu şampiyonluk ile bizleri taçlandıracak. Biz Adanaspor maçını kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.
“ADANASPOR ÜSTÜN BİR PERFORMANS SERGİLEDİ”
Sözlü, iki Adana takımının zirvede olmasının Türkiye’de herkesi şaşırttığına dikkat çekerek, “İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Adanaspor gerçekten beklenenin üstünde bir performans sergiledi. Adanaspor da bizim gibi kazanmak için çıkacak. Adanaspor iyi bir takım. İçeride, dışarıda kazanıyorlar. Biz de son 10 maçımızda 1 mağlubiyet aldık. Biz de iyi bir takım hüviyetine girdik artık” diye konuştu.
Pazar günü oynanacak ‘Adana derbisi’nde dostluğun ön plana çıkmasını istediklerini kaydeden Başkan Sözlü, “Son yılların en önemli derbisi olacağını düşünüyorum. Umarım centilmence, Adana’ya yakışan bir maç olur. Adanaspor ile geçmişte çok güzel maçlar oynandı. Tatlı bir rekabet var. Bu da inşallah iyi bir mücadeleye dönüşür. Her zaman söylüyorum ‘iyi oynayan kazansın’ demekten başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.