Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü: "Canımız yanıyor"

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Başkanı Sedat Sözlü, son haftalarda hakem hatalarına kurban gittiklerini ifade ederek, "Canımız yanıyor" dedi.Adana’daki bir yerel televizyon kanalının programına katılan Sözlü, hakem hatalarının...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Başkanı Sedat Sözlü, son haftalarda hakem hatalarına kurban gittiklerini ifade ederek, "Canımız yanıyor" dedi.
Adana’daki bir yerel televizyon kanalının programına katılan Sözlü, hakem hatalarının son haftalarla bariz bir şekilde ortaya çıktığını, bundan çok rahatsız olduklarını ve artık kasıt olduğunu düşündüklerini söyledi. Sözlü, "Adana Demirspor’un olduğu yerde hep zirve konuşulur. Zirveyi takip etmeye devam edeceğiz. Camiamız her zaman hedefleri olan ve büyük bir kulüp. Engin İpekoğlu hocamız geldikten sonra takımımız daha iyi mücadele etmeye başladı. Oyuncularımıza olan güvenimiz tamdır. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz ve böyle devam edeceğiz inşallah. Taraftarlarımızın müthiş desteğini devam ettirmelerini istiyoruz" dedi.
“Bizim canımız yanıyor”
Adana Demirspor’un hakkının yendiğini söyleyen Başkan Sözlü, "Yıllardır Adana Demirspor’umuza öcü gibi bakıyorlar. Hakkımızın yendiğini herkes görüyor. Eskişehirspor maçında mağlup olmamıza rağmen taraftarımız takımımızı ayakta alkışladı. Ümraniyespor maçı ve ardından Eskişehirspor karşılaşmasında verilmeyen penaltılarda artık kasıt arıyoruz. Eskişehirspor’un mağduriyetini gidermeye çalışıyorlar. Böyle bir niyetiniz varsa bizi kurban seçmeyin. Tepki vermemiz kadar doğal bir şey yok. Bizim canımız yanıyor" diye konuştu.
“Kalıcı gelir bulacağız"
Bu kadronun geçen yıldan daha iyi olduğuna inandığını söyleyen Sözlü, şöyle devam etti:
"Bu kadronun bize devre arasında transfer yapma gereğini duyurmayacağına inanıyorum. Passolig konusunda Süper Lig takımlarıyla yarışıyoruz. Yeni stadın bitimiyle takımımızın da Süper Lig’e çıkması gerekiyor. O stadı ancak bizim taraftarımız doldurur. Bu takımın Süper Lig’de olması lazım. Kalıcı gelir konusunda çalışmalarımız sürüyor. İnşallah olumlu bir sonuç alacağız. Gizli saklı hiçbir şeyimiz yok. Her şey şeffaf bir şekilde gerçekleşiyor. Borç öderken aynı zamanda da bu kulübe temlik koymadan zamanı geldiğinde ceketimi alıp gideceğim. Eski borçları ödeye ödeye bitirme noktasına geldik zaten. 1 kuruş bile gelirimiz yok, tamamen bağışlarla ayakta durmaya çalışıyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.