Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözeri: "Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 2-2 sona eren Altınordu maçı sonrası hala sistemi oturtamadıklarını söyledi.TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında Altınordu ile evinde 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sözeri: "Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz"
Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 2-2 sona eren Altınordu maçı sonrası hala sistemi oturtamadıklarını söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında Altınordu ile evinde 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen toplantıda konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz, daha oturtamadık. Antrenmanda kapris yapan hiçbir oyuncu bende kadroya giremez” dedi.
Sözeri, şöyle devam etti:
“Maça iyi başladık; sonunu getiremedik ama golü erken bulduk. Maçtan önce yaptığımız analizlerde rakibimizin bu ligin en çok koşan takımlardan biri olduğunu, başkanlarının yaptığı açıklamadan dolayı ekstra motive olacaklarını biliyorduk. Bugün gerçekten de çok koştu Altınordu. Biz biraz dağınıktık. Bize yakışmayan bir futbol oldu diyebilirim. Bizim tahmin etmediğimizin ötesinde bir futbol oynadık yapacak bir şey yok. İçerideki maçları kazanmak lazım ama maalesef kazanamadık. Seyircimizin de güzel bir desteği vardı ama maalesef onlara layık, güzel bir sonuç elde edemedik. Uzun soluklu bir maraton ama bunu Balıkesir deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Bugün memnun değilim. Hala bir sistem kargaşası yaşıyoruz, daha oturtamadık. Yapacak bir şey yok; daha çok çalışacağız, daha çok tekrar yapacağız antrenmanlarda ve bu hataları en aza indirgeyeceğiz. Kendi sahamızda 2 gol yemek bize yakışmadı açıkçası. İkinci yarıda maçı kaybedebilirdik de. Kupadaki hedefimiz ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Antrenmanda kapris yapan hiçbir oyuncu bende kadroya giremez.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.