Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözeri: "Balıkesirspor Siyaset Üstü Bir Kuruluştur"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Haftayı Değerlendird Balıkesirspor'un Siyaset Üstü Bir Kuruluş Olduğunu Belirtti

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sözeri: "Balıkesirspor Siyaset Üstü Bir Kuruluştur"
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Balıkesirspor’un siyaset üstü bir kuruluş olduğunu belirtti.
PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da teknik sorumlu Erkan Sözeri basın toplantısını Balıkesirspor tesislerinde gerçekleştirdi. Karabükspor maçını değerlendiren Sözeri, özellikle Balıkesirspor’un bütünlüğünü vurgularken şehrin önde gelenlerinin de takıma destek vermesi gerektiğini ifade etti.
"BALIKESİRSPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KURULUŞTUR"
Balıkesirspor’un siyaset üstü bir kuruluş olduğunu vurgulayan teknik direktör Erkan Sözeri, "Balıkesirspor sadece bu yönetimin değil bütün Balıkesir’in takımıdır. Üst kimlik diye nitelendiriyorum. Bu takım tekrar ait olduğu Süper Lig’e dönerse bu şehir için bir kazanç olacaktır. Hem süper lig takımlarını izleme adına hem de şehir ekonomisi için büyük önem ifade etmektedir. İnsanlar birbirine kırılabilir ama kimsenin Balıkesirspor’a küsmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum. En alttan tutunda en üst mülki erkana kadar. Burada ki mesajlarımda inşallah doğru ve pozitif algılanır. Valimizi, Belediye başkanımızı, komutanlarımızı antrenmanlarımıza, maçlarımıza bekliyoruz. Onlarda bu işin içinde olursa bu takımın başarısız olma gibi bir lüksü olmaz” dedi.
"KARABÜKSPOR’U MAĞLUP ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"
Karabük karşısında aldıkları 3 puanın sevindirici olduğunu belirten Sözeri, "Geçtiğimiz hafta önemli bir rakibe karşı mücadele ettik. İlk 2 maçı göz önüne alacak olursak daha olumlu bir maç oynadığımızı söyleyebiliriz. Daha az pozisyon verdik. Takım savunmasını daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. Taşlar tam yerine oturmamış olsa da bu maçta kazanılan üç puan çok önemliydi. 6 puanlık bir maç oynadık. 2-0 gibi net bir skor elde ettik. Direk rakibimizi mağlup ettiğimiz için mutluyuz. İyi oyundan ziyade kazanılan üç puan önemliydi ama bu üç puanların yanına iyi oyunu da eklememiz gerekiyor. Bunu da yapacağız, bundan eminim hiç kuşkum yok. Tabi seyircimizin büyük bir bölümü de cezalıydı. Keşke onlarda olabilse o galibiyeti onlarla yaşayabilseydik. Karabük maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki Elazığ maçına odaklanmalıyız “ ifadelerini kullandı.
"SİSTEM İÇİNDE TUTMAK İÇİN BÜTÜN OYUNCULARIMA ŞANS VERECEĞİM"
Takımdaki her oyuncusundan faydalanacağını vurgulayan teknik direktör Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu işin daha kupası var, sakatlığı ve cezası var. Sahalar ağır olacak. Bütün oyuncularıma ihtiyacım olacak. Bunu yaşayarak göreceğiz. Oyuncularım sabırlı olacaklar. Başarılı gittiğiniz sürece takımı kolay kolay bozamazsınız. Bunu oyuncularımda biliyor bizde biliyoruz. Doğrusu da bu zaten. Sistemin içinde tutmak için bütün oyuncularıma şans vereceğim. Biz konu da çok hassas davranıyoruz. Kötü oynayan bekleyecek iyi oynayan devam edecek oyunun kuralı bu. Karabük maçında oyuna stresli bir şekilde çıktık. Beklenen oyunu ortaya koyamasak da beklenen mücadeleyi sergiledik. Kenarda biz sahada oyuncularımız aynı heyecanı yaşadı."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.