Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözeri, 2. etabı değerlendirdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kampa geç başlamanın bazı sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, ligin ilk iki haftasını kayıpsız geçip milli arayı değerlendirmek istediklerini söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kampa geç başlamanın bazı sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, ligin ilk iki haftasını kayıpsız geçip milli arayı değerlendirmek istediklerini söyledi. “7. haftadan sonra bu takımı kimsenin tutamayacağını düşünüyorum" diyen Sözeri, birkaç transfer daha yapmayı düşündüklerini dile getirdi.
2. etap kampının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Sözeri, takımdaki oyuncuların hiçbirinin uyum sorunu yaşamadığını söyledi. Oyuncularının hep birlikte hareket ettiğini söyleyen teknik patron Erkan Sözeri, sadece kampa geç başlamanın bazı sıkıntılarını yaşadıklarına dikkat çekti.
Sözeri, "Oyuncularımızın sakatlanmaması için çok dikkat ediyoruz. 3. etap kampımızı Bolu’da yapacağız. Artık orada oynayacak kadromuzu oluşturup Samsun maçına hazırlanacağız. Samsunspor ve Denizlispor maçlarımızı kayıpsız geçmek istiyoruz. İnşallah bu gerçekleşirse milli maç arası bize ilaç gibi gelecek. 1 haftalık fiziksel kaybımızı orada telafi etmeyi planlıyoruz. Takımımızın birbiriyle olan uyumu gayet iyi. İnşallah istediklerimizi yaparız ve 7. haftadan sonra bu takımı kimsenin tutamayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
“ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK”
Transfer çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Sözeri, şöyle devam etti:
"Orta saha için düşündüğümüz bazı isimler vardı. Ancak bir türlü olmadı. Medo UEFA maçı oynayıp gelecekti ancak ülkemizde son günlerde yaşananlar anlatılıyor. Ama buradaki yabancı futbolcular gayet mutlular ve bunları da örnek gösteriyoruz. Özellikle ön libero mevkisine yabancı oyuncuyu yetiştirmeyi planlıyoruz. Onu da yetiştirirsek orta sahamızın güzel olduğunu düşünüyoruz. O bölgede Mehmet Taş ve Mustafa Durak gibi önemli oyuncularımız var. 2 veya 3 tane transfer yapma hakkımız olduğunu düşünüyorum. İnşallah önemli isimleri 3. etapta kadromuza katmaya devam edeceğiz."
Sözeri, gündeme gelen Serkan Balcı transferinden menajerinin bazı tavırlarından dolayı vazgeçtiklerine de dikkat çekti.
Mavi-lacivertli ekip 11 Temmuz Perşembe günü Bolu’da saat 17.00’de toplanarak ilk çalışmasını yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.