Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son saniye golü CSKA Moskova'nın tur şansını devam ettirdi

Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde CSKA Moskova, Roma karşısında son saniyelerde attığı golle beraberliği yakalayarak tur şansını son maça taşıdı.E Grubu'nda 5. maçlar tamamlanırken CSKA Moskova, Roma ile 1-1 berabere kaldı. Roma 43....

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 01:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde CSKA Moskova, Roma karşısında son saniyelerde attığı golle beraberliği yakalayarak tur şansını son maça taşıdı.

E Grubu'nda 5. maçlar tamamlanırken CSKA Moskova, Roma ile 1-1 berabere kaldı. Roma 43. dakikada Francesco Totti 1-0 öne geçerek puan sıralamasında önemli avantaj yakaladı. Ancak pes etmeyen CSKA Moskova, uzatma dakikalarının son anlarında Vasiliy Berezutskiy ile beraberliği yakaladı.

Salı günü alınan sonuçlara göre Bayern Münih gruptan çıkmayı garantilerken Manchester City, Roma ve CSKA Moskova üçlüsü son maçta şansını deneyecek. Oynanan beş karşılaşmada Bayer Münih 12 puan toplarken diğer üç takımın beşer puanı bulunuyor. Puan ve averaja bakıldığında her üç takımın da bir üst tura yükselme şansı bulunduğu gibi Avrupa Ligi'ne gitme ihtimalleri de mevcut.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.