Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Son Deplasman” belgeseli duygulandırdı

Samsunspor’un 20 Ocak 1989’da geçirdiği elim trafik kazası anlatan “Son Deplasman” belgeseli büyük beğeni toplarken, izleyenleri duygulandırdı.Samsunspor’un 20 Ocak 1989’da geçirdiği elim trafik kazası, anlamlı bir belgeselle anıldı....

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Son Deplasman” belgeseli duygulandırdı

Samsunspor’un 20 Ocak 1989’da geçirdiği elim trafik kazası anlatan “Son Deplasman” belgeseli büyük beğeni toplarken, izleyenleri duygulandırdı.

Samsunspor’un 20 Ocak 1989’da geçirdiği elim trafik kazası, anlamlı bir belgeselle anıldı. Her yıl Asri Mezarlık’ta düzenlenen anma törenlerinin dışına çıkılarak, Samsunspor sevdalılarını farklı bir etkinlikte buluşturan yönetmen Okan Açmak’ın hazırladığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Son Deplasman" belgeseli büyük ilgi gördü.

Samsun Piazza AVM’de bulunan sinema salonunda gerçekleştirilen belgesel gösterimi büyük beğeni toplarken, izleyenleri duygulandırdı. Programda konuşan Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, kazanın acısının her sene tazelendiğini belirterek, böyle bir acının bir daha yaşanmaması için dua ettiklerini söyledi.

Son Deplasman belgeseli izleyenlerden tam not aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.