Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sneıjder: “Futbolu Galatasaray’da Bırakmak İstiyorum”

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder, futbolu sarı-kırmızılı kulüpte bırakmak istediğini söyledi.Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kendisini 2018 yılına kadar sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder, futbolu sarı-kırmızılı kulüpte bırakmak istediğini söyledi.
Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kendisini 2018 yılına kadar sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Hollandalı futbolcu, imzayı atmasında eşi Yolanthe’nin etkisinin olup olmadığını sorulması üzerine, “Profesyonel ve evli bir oyuncu için eşinin mutluluğu önemli. Yolanthe’yi ikna etme çabasında bulunmadım. Burada kalmaktan ve imza atmamdan dolayı çok mutlu. Kulübü ve İstanbul’u çok seviyor” dedi.
"İKİ MAÇI DA KAZANIRSAK SİZİN İÇİN İYİ OLMAYACAK"
EURO 2016’da Türkiye ile aynı grupta yer aldıklarının ve grubu değerlendirmesi istenen Sneijder, “İki maçtan iki galibiyet almamız lazım. Sizlere 4 puan yetiyor. Çok zor bir maç. Kesinlikle iki maçı da kazanmak istiyoruz. İki maçı kazanırsak sizin için iyi olmayacak ama kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
"FUTBOLU GALATASARAY’DA BIRAKMAK İSTERİM"
‘2018 yılına kadar sözleşme uzatman futbolu Galatasaray’da bırakacağın anlamına mı geliyor?’ sorusunu yanıtlayan sarı-kırmızılı futbolcu Wesley Sneijder, “2018 yılında 34 yaşında oluyorum. Belki o yaş futbolu bırakma yaşı olabilir. Futbolu Galatasaray’da bırakmak isterim ama şu anda öyle bir düşüncem yok. Son iki sezona baktığınızda bütün maçlarda oynayan bir Sneijder vardı. Şu anda kendimi fit hissediyorum. Öyle bir durum olursa futbolu Galatasaray’da bırakırım” açıklamasını yaptı.
“İMZANIN GECİKMESİ HİSLERLE İLGİLİ”
‘İstikrar bir futbolcu için çok önemli’ diyen Hollandalı yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kariyerime bakıldığımda Ajax ve Galatasaray’da istikrar sağladım. Orası benim evimdi. Burada da kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu düşüncelere sahip olduğum için kontratı yeniliyorum. İmzanın gecikmesi kesinlikle hislerle ilgili. Kimsenin aklına para gelmesin. Başkan ve yönetim bana güveni verdiler. Bana para ikinci plandaydı. Bugünü beklemekte önemli sebep yeniden lider olduk. Kulüpteki herkesin bu imzadan dolayı mutlu olduğunu düşünüyorum” dedi.
“2018 YILINDAN SONRA DA BURADA OLMAK İSTİYORUM”
2018 yılından sonra kariyerini Galatatasaray’da sürdürmek istediğini dile getiren Sneijder, “Öncelikle 2018 yılına kadar odaklanmak gerekiyor. Başkanımızla konuşmalarımız geçti. Burada evimde gibi hissediyorum. İnşallah 2018 yılından sonra da burada olurum. Kim bilir 2018 yılından sonra da futbolcu olarak burada devam edebilirim. Futbolu bıraktığım zaman seçim yapmak gerekirse hocalığı tercih ederim. Kendimde o potansiyeli görüyorum. Bir gün buraya hoca olursam yardımcım da Mert olacak” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.