Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sneıjder, Fenerbahçe Maçına Yetiştirilmeye Çalışılıyor

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, 13 Nisan’da oynanacak olan Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da,...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’da sakatlığı bulunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, 13 Nisan’da oynanacak olan Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, Hollanda ile Fransa arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Wesley Sneijder şoku yaşanıyor. Hollanda’da ilk tedavisi yapılan yıldız oyuncunun arka adalesinde ikinci derece zorlanma olduğu öğrenildi. Çarşamba günü İstanbul’da olacak olan Hollandalı yıldızın Fenerbahçe maçına yetişme ihtimalinin de zor olduğu belirtiliyor. Sahalardan 3-4 hafta uzak kalması beklenen Sneijder’in sağlık durumu ile yakından ilgilenen Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, çarşamba günü İstanbul’a gelecek olan yıldız oyuncunun durumunu kontrol ederek 3-4 haftalık süreyi aşağı çekmeye ve 13 Nisan’da oynanacağı açıklanan zorlu derbiye yıldız oyuncuyu yetiştirmeye çalışacak.
Öte yandan sarı-kırmızılılarda İsveç’e karşı Antalya’da oynanan milli maçta sakatlanarak, ayak bileğindeki bağlarda zedelenme ve ödem olduğu belirlenen Hakan Balta’nın da yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.