Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Slaven Bilic: Şampiyonluk yarışında şanslar eşit

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önemli bir galibiyet aldıklarını ve şampiyonluk yolunda şanslarının rakipleriyle eşit olduğunu söyledi.Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’yı 5 - 1’lik...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önemli bir galibiyet aldıklarını ve şampiyonluk yolunda şanslarının rakipleriyle eşit olduğunu söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’yı 5 - 1’lik skorla mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hırvat teknik adam, farklı şekilde galip geldikleri için mutlu olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

“İyi bir maç kazandık. Zemin iyiydi. Motta’nın golü maçın kırılma anıydı. Çok önemli bir 3 puan aldık. 5 gol bulmamızdan da oldukça memnunum. İstediğimizi aldık. Kazanacağımızı biliyordum. Şampiyonluk için şanslar da eşit. Oldukça zor maçlar var. Alınacak çok puan var. Umarım Galatasaray puan kaybedecek. Önder Özen’e başarılar diliyorum. Kendisi çok değerli bir futbol adamı."

Öte yandan şu an itibari ile kendilerine ait bir stadın olmamasının iyi bir durum olmadığını belirten Slaven Bilic, “Evimizin olmaması iyi bir durum değil. Deplasman maçlarında performansımız gerçekten yüksek. Eğer bir evimiz olsaydı belki de 3 – 5 puan önde olabilirdik.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.