Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Slaven Bilic: Kazanmayı hak ettik

UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçında Sırbistan temsilcisi Partizan'ı deplasmanda 4-0 mağlup eden Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, "Kazanmayı hak ettik." dedi.Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçında Sırbistan temsilcisi Partizan'ı deplasmanda 4-0 mağlup eden Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, "Kazanmayı hak ettik." dedi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Slaven Bilic, Partizan galibiyetiyle ilgili, "Kazanmayı hak ettik. İki takımı da tebrik ederim. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Baştan sona üstündük. Her şeyi yaptık. Topu koruduk. Üçüncü bölgede iyi işler yaptık ve kazandık. İyi yoldayız. Kalite olarak iniş çıkış olabilir ama standartı yüksek tutmalıyız." diyerek, şöyle devam etti:

"Birçok şut attık. Bunlardan sonuç aldık. Harika oynadık. Kendimizi fazla kaptırmamalıyız. Henüz Ekim ayındayız. İyi çalışmalıyız. Bir an durursak her şey elimizden kayar gider. Çalışmaya devam etmeliyiz. Ligde lideriz, Avrupa'da iyi yerdeyiz, ama çalışmayı hiç bir zaman bırakmamalıyız, daha birşey elde etmedik. Çalışmayı bırakırsak her şey elimizden kayar gider."

TOLGA ZENGİN: POZİSYON VERMEDEN KAZANDIK

Beşiktaş'ın takım kaptanı Tolga Zengin ise Partizan maçından sonra yaptığı açıklamada, "Çok ağır bir zeminde oynadık. Yeşil zemin gözüküyor ama su birikintilerinin olduğu yerler vardı. Hakem bize de sordu, nasıl buldunuz, zemin iyi mi oynayalımmı diye. Biz de oynamak istedik. Pozisyon vermeden kazandık. Takımda çok iyi bir hava var. Kimsede ego yok. Herkes işini yapıyor. Taraftarlarımız her yerde yanımızda. Allah düzenimizi bozmasın."

Kaptan Tolga Zengin, Bosna Hersek'in efsane lideri merhum Ali İzetbegovic'i de unutmadı ve
"Bu topraklarda yetişen büyük lider Ali İzetbegovic'in ölüm yıldönümüydü 4 gün önce. Bu topraklardan onu rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

Kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten ve Partizan maçında takımın ilk golünü atan Veli Kavlak ise galibiyeti değerlendirirken şunları söyledi:

"Vururken gol olacağını hissetmiştim. Kazandığımız için mutluyuz. Herkes konsantre olmuştu maça. Rakibimizden iyi olduğumuzu biliyorduk. Rakibe izin vermedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Sezona maç maç bakıyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Her şey iyi gidiyor. Sakatlıklar olmadan yolumuza devam etmeyi arzuluyoruz."

DEMBA BA: YÜZDE YÜZLE OYNAMAM İÇİN ZAMANA İHTİYACIM VAR

Partizan’a bir gol atan başarılı futbolcu Demba Ba da 4-0 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Yüzde yüzle oynamak için biraz daha zamana ihtiyacım var. Rakiplerimizle deneyim olarak gerideyiz ama oyun kalitesi olarak üst düzeyiz. Genç bir takımız. Bu maçtan olumlu dersler çıkardık. Kazanırken öğrendik." dedi.

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden biri olan Kerim Frei ise "Harika bir ruha sahip harika bir takımız." diyerek, "Harika bir ruha sahip harika bir takımız. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık. Galip gelmeye devam etmeliyiz." sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.