Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Slaven Bilic: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Galatasaray maçında ellerinden geleni yaparak kazanmak istediklerini söyledi.Sabah yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Bilic, Galatasaray ile oynayacakları...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Galatasaray maçında ellerinden geleni yaparak kazanmak istediklerini söyledi.

Sabah yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Bilic, Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuştu. Slaven Bilic, "Biz iyi durumdayız. Galatasaray sahada iyi mücadele ediyor. Onlar için iç saha maçı. Biz de iyi bir seri yakaladık. Orada iyi işler yapacağımıza inancım tam." diyerek şöle devam etti:

"Oğuzhan ile alakalı sıkıntı var eğer oynayamaz ise bizim için kötü olur. Jermaine Jones daha ilk antrenmanına çıktı. Maça kadar daha önümüzde 3 gün var. Ama kendisini risk etmekte istemiyoruz. Yine de sahaya çıkacak oyuncularıma güveniyorum. Bizim planımızda her maça ayrı ayrı odaklanmak var. Orada iyi oynamak ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Biz her anlamda çıkışta olan bir takımız. Çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Eskiden mantalite olarak eksiklerimiz vardı. Ama artık kazanma alışkanlığını elde ettik."

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Chelsea maçının kendileri için avantaj olmayacağını söyleyen Hırvat hoca, "Chelsea maçı bizim maçtan önce olsaydı, bizim açımızdan avantaj olabilirdi. Fakat şimdi durum onlar için iyi. Çünkü yorgun değil hazır olacaklar." diye konuştu.

CÜNEYT ÇAKIR İYİ SEÇİM

Basın toplantısı sırasında maçın hakeminin Cüney Çakır olduğunun haberini alan tecrübeli teknik adam, Cüneyt Çakır'ın iyi bir seçim olduğunu belirtti.

Cüneyt Çakır'ın böylesi önemli bir maç için iyi bir seçim olduğunu da belirten Bilic, "Hakemler hakkındaki fikrimi daha önceden söyledim. Cüneyt Çakır FIFA hakemi. İyi bir hakem. Böyle bir maç için iyi bir seçim. Ben oyuncularımın saha içindeki tavırlarından memnunum. Beşiktaşlı oyuncular saha içinde nazikler ve birer sportmen gibi davranıyorlar." diyerek hem hakemi, hem de oyuncularını övmüş oldu.

Biliç son olarak 3 büyük takımın kendi aralarındaki deplasman taraftar yasağı için, "Bu tip maçlarda çok iyi atmosfet ortaya çıkıyor. Ben isterdim ki bizim taraftarımız da o maçta olsun." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.