Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Slaven Bilic: Fenerbahçe maçında futbolcularıma geri çekilin demedim

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçtiğimiz hafta oynadıkları Fenerbahçe maçının ikinci yarısındaki kötü futbolu kastederek, "Biz oyuncularımıza savunma yapın demedik." şeklinde konuştu.    Ümraniye Nevzat...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçtiğimiz hafta oynadıkları Fenerbahçe maçının ikinci yarısındaki kötü futbolu kastederek, "Biz oyuncularımıza savunma yapın demedik." şeklinde konuştu.

    Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Bilic, "Fenerbahçe maçında bu maçla sadece olumsuz tarafları görmemek lazım. Yeteri kadar deplasmanda maç yaptık. Lidere karşı oynadık. Burada oyunu sıkıştırıp 1-1 berabere kalmadık 3-3 berabere kaldık. Olumlu olan şeyleri de görmek lazım. Biz maçın devre arasında takıma savunmaya çekileceğiz demedik. Pas oranımızı düşürmeden oynayalım dedik. İşler iyi gidiyor. Şimdi daha iyisini yapmaya başlayalım dedik Eğer herkesin dediği gibi defansif bir oyun oynasaydık, ikinci yarı Oğuzhan, Fernandes, Almeida,Olcay oyunda olmazdı. 2. yarıdaki sıkıntımız, top bizdeyken yeteri kadar rakibi yoramadık. Oyunun yönünü değiştiremedik. Fenerbahçe her rakibe karşı koyabildi. Onların hakkını teslim etmek gerekir. Hakemden de memun değildim. Çok baskı altına alındı. Ama onu suçlamak istemiyorum. İyi bir hakem olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

    Hırvat hoca ayrıca, "Her maça 3 puan hasabıyla çıkıyoruz. Fenerbahçe bizden farklı oynuyor. Bizim attığımız goller tam istediğimiz gibiydi. Ama Fenerbahçe'nin attığı gollere bakın hepsi o kadar uyarmamıza rağmen bizim kendi hatamızdan oldu. Burada bahane bulmaya da çalışmıyorum. Eleştirilere katılıyorum."dedi.

FERNANDES'İN SÖZLEŞME DURUMUNUN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUM

    Teknik direktör Slaven Bilic, yıldız futbolcusu Manuel Fernandes'in çok koştuğunu ve derbi maçın 2. yarısında bazı eksikleri olduğunu ifade etti. Başarılı hoca, "Manuel Fernandes en iyi oyuncumuz. Maçın 2. yarısında ondan istediğimiz şey oyunda topu tutmasıydı. Fakat o da görevini tam anlamıyla yapamadı. Manuel bu maçta genel anlamda çok koştu. Sözleşme durumunun da biran önce çözülmesini istiyorum. Aynı şey Almeida için de geçerli."dedi.
    

    Slaven Bilic, her şartta futbolcularının arkasında durduğunu belirterek, "Oyuncularımın her zaman arkasındaydım. Olcay çok eleştiriliyordu. Ama gördüğünüz gibi arkasında durduk. Şu an için 3. sıradayız."dedi.

İKİ MAÇI AYIRMAK LAZIM

    Hırvat Teknik Adam, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında İzmir'de Bucaspor ile oynayacakları ve ligde oynayacakları Sivasspor maçını birbiriyle karıştırmamak gerektiğini vurguladı.
    Bilic, "Buca'yı yenmek istiyoruz. Onları ciddiye alıp oynamamız gerekiyor. Sivasspor maçında da iyi futbol oynayıp kazanmamız lazım. Bu maçları Buca ve Sivasspor diye ikiye ayırabiliriz. Buca maçında bazı değişikliklere gidebiliriz. Oynamayan kadroya giremeyen oyunculara şans verebiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.