Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Slaven Bilic: Değerli bir galibiyet ve 3 puan aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok değerli galibiyet ve 3 puan aldıklarını söyledi.Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 14. haftasında Akhisar Belediyespor’u 3 -1 yendikleri karşılaşma sonrasında konuşan Bilic, “Çok değerli bir...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok değerli galibiyet ve 3 puan aldıklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 14. haftasında Akhisar Belediyespor’u 3 -1 yendikleri karşılaşma sonrasında konuşan Bilic, “Çok değerli bir maç kazandık. İyi bir takıma karşı oynadık ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Son hafta bizim için zor bir takvim oldu. Sakat oyuncularımız da vardı. Bir futbol takımı gibi değil de bir hastane gibi hafta geçirdik. İşte bu yüzden de değerli bir 3 puan oldu.” diye konuştu.

Hırvat teknik adam transfer yapılacak mı sorusuna ise, “İlk yarı sonu için 4 maç kaldı. Eğer şu anda transferi düşünürsek intihar etmiş oluruz. İyi bir gidişatımız var ve biz sadece bu 4 maçı düşünüyoruz.” cevabını verdi.

Gelecek sezon yabancı sınırlamasının kalkması sorusuna da cevap veren Bilic, “Bu planlama ile doğru reaksiyon vermek gerekiyor. Gelecek seneye de doğruyu bulacağız. Kağıt üzerinde çok yabancı oyuncu alabilirsiniz fakat bir Türk kulübü için çok doğru bulmuyorum. Mutlaka bir denge oluşturulması lazım.” dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.