Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skor, Hikmet Karaman’ı üzdü

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, aldıkları mağlubiyetin oynadıkları oyunun karşılığı olmadığını belirtip “90 dakika mağlubiyetten sonra fazla konuşacak bir şey yok. Maçtan önce bizim için çok kritik bir maç olduğunu biliyorduk. Yensek alta alıyoruz, yenilsek küme düşme potasında kalıyorduk. Nihayetinde maçı kaybettik. 90 dakikanın değerlendirmesinde iyi oynamışız ama skoru elde edecek gol vuruşunu yapamadık. Haklı protestolar var, doğrudur. Bu sonuçtan düşme potasındaki sonra üç takımın arasında yer alan takım oluyoruz. İlk yarı bitmesine üç maç var. Bu kadar iyi oynayıp skoru bulamayan bir takım görüntüsü içerisindeyiz. Rakip takımın kalecileri bizim maçlarda haftanın kalecisi seçiliyor. Üzgünüz, beklemediğimiz bir sonuç. Oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.