Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skibbe:Transfere ihtiyacımız yok, ikinci yarı 20 puanın üzerini hedefliyorum

Eskişehir Teknik Direktörü Michael Skibbe, şu anda transfer ellerinde çok kaliteli oyuncular olduğunu, ikinci yarı için ise 20 puanın üzerinde bir hedefinin olduğunu söyledi.    Alman teknik adam, kulüp tesislerinde düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Skibbe:Transfere ihtiyacımız yok, ikinci yarı 20 puanın üzerini hedefliyorum
Eskişehir Teknik Direktörü Michael Skibbe, şu anda transfer ellerinde çok kaliteli oyuncular olduğunu, ikinci yarı için ise 20 puanın üzerinde bir hedefinin olduğunu söyledi.

    Alman teknik adam, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında 3 yıl önceki yüzleri tekrar görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Skibbe, "Şu anda burada önceki dönemden daha güzel bir ortam var. Sizlerle tekrar birlikte olmaktan dolayı mutluyum." dedi.
     Kendisinin bir önceki dönemdeki çalışmaları ve görevden ayrılış nedenlerini açıklayan Skibbe, "Geçen dönem bildiğiniz gibi birçok sorunla uğraşıyorduk. Ekonomik zorluklar takım olarak çalışmamıza oldukça engel oluyordu. Ben de psikolojik olarak çok çaba göstererek mücadele ettim. Ama bir yerden sonra mücadele şansım kalmamıştı.” diye konuştu.
    Bu dönemde de bir miktar ekonomik zorluklar olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, ancak bu kez farklı olan konunun, bunları tüm şeffaflığı ile bildikleri olduğunu kaydetti.

    Skibbe, sözlerini şöyle sürdürdü:
     “Bu kez herkes bir olarak, yönetimimiz, takımımız, tarafatarımızla birlikte 50. yılımızda savaşmaya hazırız. Tüm Eskişehir bir olarak bu işe girerse, takımımız da moral açısından kendini ortaya koyarsa bu zor sezonu iyi bir şekilde tamamlayacağımıza eminim. Arkadaşım ve Başkanım olan Mesut Hoşcan'ı desteklemeye geldim. Burada çok mutluyum. Yüksek motivasyon ile işimin başındayım. Tek yürek olarak başaracağız."

ŞU ANDA TRANSFER İSTEMİYORUM
     Transfer konusunda da konuşan Alman hoca, "Şu anda transfer istemiyorum. Ekonomik durumumuz malum. Ayrıca elimizde çok kaliteli oyuncularımız var. Transfer yapacak isek takımımıza fayda sağlayacak oyuncular olmalı. Sırf transfer yapıldı diye yapılmasını istemiyorum. Transfer konusunda başkanımız ve yönetimimiz tüm desteği veriyorlar. Toko konusunda da bu desteği gösterdiler ve transfer gerçekleşti." şeklinde konuştu.

    İkinci yarı hedefleri açıklamalarda bulunan Skibbe, şunları ifade etti:
    "İkinci yarı için 20 puanın üzerinde bir hedefim var. Bu takım bundan sonraki maçlarında iyi futbol oynayacak. Taraftarlarımızdan da isteğim; bu takımı desteklesinler. Galatasaray maçındaki destekleri mükemmeldi. Taraftarlarımız sadece iyi günde değil, zor günde de desteklerini vererek farklarını ortaya koyacaklardır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.