Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skenderbeu, Beşiktaş’a Karşı Rahat Oynayacak

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu’da teknik direktör Mirel Josa, “Bizim üzerimizde baskı yok. Beşiktaş’a karşı biraz daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum”...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu’da teknik direktör Mirel Josa, “Bizim üzerimizde baskı yok. Beşiktaş’a karşı biraz daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında yarın Beşiktaş ile Arnavutluk ekibi Skenderbeu karşı kaşıya gelecek. Maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını belirtti. Beşiktaş’ın grupta bulunduğu durumdan daha iyi bir yerde olmasını gerektiğini söyleyen Josa, “Sporting Lizbon galibiyeti bizden beklentileri arttırmış durumda. Önemli olan Beşiktaş karşısında oyuncularımızın ortaya koyacağı mücadele. Sporting Lizbon galibiyeti önümüzü açtı ve iddiamız devam ediyor. Bu gruba katıldığımızda hedefimiz de güzel bir sonuç elde etmekti. Bunu şimdiye kadar başardık. Bizim üzerimizde baskı yok. Beşiktaş’a karşı biraz daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.
“BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ BİR TAKIM”
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları ve taraftarı hakkında da açıklamalarda bulunan Josa, "Beşiktaş çok iyi bir takım. Çok çabuk organize oluyorlar ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Savunma oyuncuları da çok güçlü. Sadece birkaç isimden ibaret değil Beşiktaş. Her yönüyle güçlü bir takım. Çok da iyi bir taraftar grubuna karşı oynayacağız. Oyuncular da bundan memnun kalır ve daha iyi oyun sergilerler” diye konuştu.
Skenderbeu’nun orta saha oyuncusu Sabien Lilaj ise yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi’ne ilk defa katıldıklarını ve bunun tadını çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.