Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyah Kırmızılılar Trabzon Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu maçındaki aldığı galibiyetin ardından Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında oynayacak olan Trabzonspor maçının hazırlıkları bugün Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siyah Kırmızılılar Trabzon Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu maçındaki aldığı galibiyetin ardından Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında oynayacak olan Trabzonspor maçının hazırlıkları bugün Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenmanla devam etti. Oyuncular, ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, çift kale maçla tamamladılar. Antrenmanın bir de sürpriz konukları vardı. Şehit Murat Tuzsuz Mesleki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve taraftarlardan Hasan Gül antrenmanı ziyaret ederek başarı dileklerini sundular.
Öte yandan Cumartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor-Trabzonspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Perşembe günü saat 14:00’den itibaren Atatürk Stadı gişeleri ve PassoLig kanallarından satışa sunulacak biletlerin fiyatları; Açık Tribün 5 TL, Nefer Tribün 5 TL, VIP Tribün ve 1965’liler 25 TL ve Misafir Tribün 10 TL şeklinde oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.