Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivasspor’a Vali Barut’tan moral ziyareti

Vali Âlim Barut, Süper Toto Süper Lig’in ilk haftasında Pazar günü Gaziantepspor’u kendi evinde ağırlayacak Sivasspor’a moral ziyaretinde bulundu. Vali Barut, “Bu sezon 5.sırada olmanın daha ötesinde bir başarı bekliyoruz.” dedi.Sivasspor...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2014 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor’a Vali Barut’tan moral ziyareti
Vali Âlim Barut, Süper Toto Süper Lig’in ilk haftasında Pazar günü Gaziantepspor’u kendi evinde ağırlayacak Sivasspor’a moral ziyaretinde bulundu. Vali Barut, “Bu sezon 5.sırada olmanın daha ötesinde bir başarı bekliyoruz.” dedi.

Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ziyarette Vali Barut, Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Kulübün çalışmaları ve takımın hedefleri hakkında bilgi alan Vali Âlim Barut, Sivasspor Tesisleri’nde incelemelerde bulunduktan sonra yeni sezonun ilk maçında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Vali Barut, göreve başladığı günden itibaren Sivasspor’un yakından takipçisi olduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "Geçen sezon sonunda gerçekten gurur duyacağımız bir tablo ortaya çıktı. Çünkü Sivasspor; yöneticisiyle, futbolcusuyla, teknik heyeti ile gerçekten güzel bir ivme yakalayarak ligi 5. sırada bitirme başarısını gösterdi. Bu başarı; sadece futbolcunun değil, sadece teknik heyetin değil, hep birlikte beraber olmanın, bir olmanın, disiplinli olmanın bir meyvesiydi. Burada göreve başlayan biri olarak ben, bu başarıdan dolayı son derece gurur duydum, memnun oldum. Ben bu başarının tekrarlanmasını istiyorum. Başarılar bir önceki yıldan daha fazla olursa bir anlam taşır. Dolayısıyla sizler bu aşamada artık kendi kendinizle yarışacaksınız. Bu şekilde olmadığı müddetçe başarı gelmez. Artık Süper Ligde sizlerden 5. sırada olmanın daha ötesinde bir başarı bekliyoruz. Hepinizden daha iyi, daha başarılı bir performans göstermenizi bekliyorum. Şimdiden yeni sezonun başarılarla dolu geçmesini, sakatlıkların sizlere uğramamasını diliyor, sezonu en az 4. olarak bitirmenizi temenni ediyor ama gönlümüzden geçenin şampiyon olarak bitirilmesi olduğunu ifade etmek istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum.”

Yaptığı açıklamada, bu sene futbol alanında en önemli değişikliğin ‘Passolig’ kart (e-bilet) uygulaması olduğunun altını çizen Vali Âlim Barut, "Ben de bir futbolsever olarak müracaatımı yaptım ve passolig kartımı alacağım. Passolig kartı olmadan resmi görevli, sivil görevli ya da misafir olarak futbol karşılaşmalarını izleme imkânı olmayacaktır. Bu konuda mağduriyet yaşanırsa bunun tek müsebbibi zamanında müracaat ederek passolig kartı almayandır. Bu sisteme hepimiz uyacağız." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivaspor Kulübü Başkan Vekili Sarılar ise yaptığı konuşmada: "Her türlü desteği Sayın Valimizden ve diğer yöneticilerimizden görüyoruz. Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz." sözlerine yer verdi. Ziyarette Sivaspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, Vali Barut’a adının yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Vali Âlim Barut, Sivasspor antrenmanı izleyerek futbolculara başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.