Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivasspor Store hizmete açıldı

Sivasspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı Sivasspor Store İstasyon Caddesi şubesinin açılışı yapıldı.Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinin içerisinde bulunan Sivasspor Store yeni konsepti ile taraftarın hizmetine sunuldu....

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Store hizmete açıldı
Sivasspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı Sivasspor Store İstasyon Caddesi şubesinin açılışı yapıldı.
Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinin içerisinde bulunan Sivasspor Store yeni konsepti ile taraftarın hizmetine sunuldu. Açılışa Sivas Valisi Davut Gül, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Jandarma Alay Komutanı Sinan Şen, Sivasspor yönetim kurulu üyeleri, diğer davetliler ve taraftarlar katıldı.
Programda konuşan Vali Gül, Sivasspor’un Sivas’ın en değerli markası olduğunu belirterek, "Buraya anca Sivasspor yakışırdı. Bu mağazayı Sivasspor’un lisanslı ürünlerinin satılması için tahsisi ettik. Bundan sonra şehrin ileri gelenlerine, taraftarlara lisanslı ürün konusunda olabildiğince hassasiyet göstermeleri ve buranın olabildiğince Sivasspor’a katkısını üst seviyede tutulmasını istirham ediyorum" diye konuştu.
Başkan Otyakmaz ise mağazanın açılmasında emeği geçen Sivas Vali Davut Gül’e ve lisanslı ürünlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ünal Turan teşekkür ederek, "Sayın valimiz böyle bir mekanı ihtiyacımız olduğunu duyduktan sonra bu mekanı bize tahsis ederek bize gerçekten büyüklük yapmıştır. Bu mekan tamamen prestij projesidir" dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yeni mağaza hizmete açıldı. Vali Gül ve Başkan Otyakmaz daha sonra mağazayı gezerek ürünleri incelediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.