Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivasspor - Göztepe maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 1. haftasında Göztepe’nin Sivasspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 1. haftasında Göztepe’nin Sivasspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.
Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Kupa bizim için maç eksiği olan oyuncuları oynatmak açısından iyi oluyor. Aslında dengeli giden bir maç. Ama keyif aldım mı? Almadım açıkçası. Daha iyi, daha istekli, daha diri, daha üretken oynamamız gerekiyor. Tabii uzun zamandır maç oynamamanın da verdiği bir kondisyon eksikliği de olabilir. Bir kere geldiler ve golü yedik. Eksik olan oyuncuların oynaması, form durumlarını görmemiz açısından iyi bir maç. Ama sonuç açısından kötü bir maç" dedi.

Göztepe tarafı
Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise, "Zeminden dolayı zaman zaman topun sektiğini gördük ama çok güzel bir statta, çok güzel bir atmosferde oynadık. Oyuna baktığımızda ilk yarı iki takımında net pozisyonları olduğunu gördük. İki takım da gol atabilirdi. Ama maçın geneline baktığımızda ikinci yarı belki Sivasspor takımı biraz daha öne çıktı, kalemize biraz daha fazla geldi. Bizim iki tane girdiğimiz pozisyon vardı. Birinde de golü bulduk. Bizim için burada tabii ki her şeyden önce kupanın içinde yer almak çok değerliydi. Gruptan çıkmak için ilk maça iyi başlamak istiyorduk. Kaybetmeden başlamak istiyorduk. İlk maçın sonunda bulduğumuz golle de maçı kazandık. Oyun planımız birazda bunun üzerineydi. Özellikle genç oyuncularımıza şans verdik. İki takımada baktığımızda son haftalarda daha az oynamış oyunculara şans verdi. Oyuncularımızı görmek açısından, Sivasspor gibi büyük bir takımla oynamak açısından bizim için güzel bir maçtı. Bundan sonra tabii ki lige odaklanacağız" ifadelerini kullandı.
(UY-BH-S)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.