Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivasspor Başkan Vekili: ”Futbolcular Bizi Katar Gibi Görüyor”

Medicana Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, Antalyaspor’un Eto’o’yu alması ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları transfer etmesinin ardından futbolcuların Türkiye’yi Katar gibi gördüğünü söyledi.Kulüp tesislerinde basın toplantısı...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, Antalyaspor’un Eto’o’yu alması ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları transfer etmesinin ardından futbolcuların Türkiye’yi Katar gibi gördüğünü söyledi.
Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Medicana Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antalyaspor’un Eto’o’yu kadrosuna katması ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları transfer etmesi yüzünden yüksek bonservisler ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Sarılar, futbolcuların Türkiye’yi Katar gibi gördüğünü belirtti. Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Sarılar, ”Para çok bol, inanılmaz paralar var sanıyorlar. 200 bin Euro’luk oyuncu 1 milyon Euro istiyor. Böyle bir imaj var. Dikkat ederseniz bütün kulüpler bekliyor. Kimse transfer yapamıyor. İngiltere’den, Polonya’dan futbolcularla görüşüyoruz. Bunlar bonservisli olduğu için kolay olmuyor. İnşallah olur ve kampa yetiştiririz" dedi.
“AATIF’I SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ”
Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor’un transfer listesinde olduğu iddia edilen Aatif Chahechouhe’un transfer olacağı haberlerin sorulması üzerine Sarılar, "Aatif Chahechouhe için hiçbir kulüpten resmi bir teklif olmadı. Bursaspor’dan da resmi ya da menajerler vasıtasıyla da bir teklif gelmedi. Bazı gazeteler her gün bizimle ilgili yalan haber yarışması yapıyor. Aatif Chahechouhe’nun yerine futbolcu almadan da Aaatif’ı satmayı düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.
Sarılar, Hollanda kampında Isaac Cofie ve Pape Abdou Camara’nın denendiğini belirterek şunları kaydetti:
"Bunlar bizim hedefimizle olan futbolcular değildi. Hocamızla irtibat kurmuşlardı. Hocamız bu akşam ki maçta oynatacak. Fakat bunlar da ucuz futbolcu değil. İtalya liginde oynamış futbolcular. Yüksek de paralardan bahsediyorlar. Daha kesin bir transferleri söz konusu değil."
SİVASSPOR’U BİR SEZON İZLEMEK 80 LİRA
Taraftarlarının yeni sezon için Passolig kartlarına 16 lira kart yenileme ve 10 lira hizmet bedeli ödeyeceğini belirten Sarılar, kombine bilet alındığında bu ücretlerin kulüp tarafından karşılanacağını ifade ederek, "2 bin 228 adet kale arkası bileti 80 lira, Maraton tribünü A, B ve C blokları 3 bin 414 adet 200 lira, VIP tribünü A blok 914 adet 250 lira olacak. Fiyatlarımız tüm Süper Lig kulüplerine göre en alt düzeyde. Passolig nedeniyle insanlarda bir soğukluk var. O yüzden fiyatları bu rakamlara çektik. Süper Lige çıktık çıkalı geçen yıl en fazla kombineyi sattık. Yaklaşık 5 bin 600 kombine sattık. İnşallah bu yıl o rakamı geçeriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
GALATASARAY MAÇININ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Bilet fiyatlarının bu yıl önceki yıllara göre daha pahalı olabileceğini söyleyen Sarılar, ligin ilk karşılaşması olan Galatasaray maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Sarılar, "Galatasaray maç bilet fiyatlarında düşüş olmayacak. Bunları verdik Passolig’e maraton 75 lira, kale arkası 40 lira, misafir 40 lira, VIP 100 lira. Bunları göz önüne alırsak, Galatasaray maçı bilet fiyatlarının iki katına kombinelerini alabilirler. Ayrıca kartlara 6 taksit yapıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.