Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas Belediyespor - Ankara Demirspor maçına kar engeli, ertelenebilir

Bugün Saat 13.00’da Oynanacak Olan Tff 2. Lig Kırmızı Grup 23. Haftasında Sivas Belediyespor-ankara Demirspor Maçına Ev Sahipliği Yapacak Sahada Kar Temizleme Çalişmalari İçin Sahaya Sivas Belediyesine Ait İş Makinaları Girdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2020 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas Belediyespor - Ankara Demirspor maçına kar engeli, ertelenebilir

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri’nde oynanması planlanan Sivas Belediyespor-Ankara Demirspor maçı, Sivas’ta etkili olan kar yağıştan dolayı ertelenebilir. Zemini düzeltme çalışmaları devam ediyor.

Sivas’ta geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı sonrası kent merkezinde kar kalınlığı yarım metreyi buldu. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri’nde bulunan futbol sahası ise karla kaplandı. Bugün oynanması planlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup 23. haftasında Sivas Belediyespor - Ankara Demirspor maçına ev sahipliği yapacak sahada kar temizleme çalışmaları için sahaya Sivas Belediyesi’ne ait iş makineleri girdi. Maç öncesi kar temizleme çalışmaları için Sivas Belediyesi ekipleri ve stadyum çalışanları sahayı kardan ve buzdan temizlemek için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Maçın hakemleri ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri ise stadyumunun zeminin inceleyip, maçın oynanıp oynanmayacağına karar verecek.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Budaklı ise sahayı kar ve buzdan temizlemek için ekiplerin dünden beri çalıştığını dile getirerek seferber olduklarını ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.