Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas Belediyespor, Amedspor Maçı Sonrası Bayrak Krizi

Sivas Belediyespor ile Amed Sportif Faaliyetler arasından oynanan müsabakanın ardından bayrak krizi çıktı. Bir grup taraftar tesislerde bulunan direkte maç nedeniyle asılı duran Amedspor bayrağını indirmek istedi. Bu sırada polis ve taraftarlar...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas Belediyespor ile Amed Sportif Faaliyetler arasından oynanan müsabakanın ardından bayrak krizi çıktı. Bir grup taraftar tesislerde bulunan direkte maç nedeniyle asılı duran Amedspor bayrağını indirmek istedi. Bu sırada polis ve taraftarlar arasında arbede yaşandı.
Spor Toto 2. Lig’de Sivas Belediyespor’un, Amed Sportif Faaliyetler’i 2-0 mağlup etmesinin ardından futbolcular saha içerisinde büyük bir sevinç yaşadı. Türk Bayrağı açan Sivaslı futbolcular, taraftarlar ile birlikte ’Ne Mutlu Türküm Diyene’, ’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ şeklinde slogan attı. Karşılaşma sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’ndan ayrılan bir grup taraftar bu sırada maç nedeniyle tesislerde bulunan direkte asılı duran Amedspor’un renklerini taşıyan yeşil-kırmızılı bayrağı indirmek istedi. Ardından çevik kuvvet polisleri buna izin vermeyince taraftarlar ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Ortamın sakinleşmesinin ardından bayrak kulüp personeli taraftan direkten indirildi. Taraftarlar indirdikleri bayrağı parçaladı.
Karşılaşmada 650 polis görev yaparken, Kayseri’den de şehre takviye polis geldi. Stadın etrafında ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik gerekçesiyle sivil araçlar stadın içine alınmadı. Karşılaşma sonrası Amedspor kafilesi yoğun güvenlik önlemi altında kentten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.