Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sincikspor ligden çekiliyor

Adıyaman 1. Amatör B Grubu’nda mücadele eden Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü ligden çekilme kararı aldı.Sincikspor Antrenörü Nevzat Peker, gençleri sporla tanıştırmak ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlamak amacıyla nisan...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sincikspor ligden çekiliyor

Adıyaman 1. Amatör B Grubu’nda mücadele eden Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü ligden çekilme kararı aldı.

Sincikspor Antrenörü Nevzat Peker, gençleri sporla tanıştırmak ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlamak amacıyla nisan 2014’te kurdukları Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü’nün mücadele ettiği Adıyaman 1. Amatör B Grubu’ndan çekilme kararı aldığını söyledi.

Kulüp Antrenörü Peker, kulübün resmi sosyal medya hesabından, "Bazı nedenlerden dolayı Sincikspor Kulübü kapanmıştır" dedi.

Peker, "İlçemizdeki gençlerin spor sevgisini artırmak ve başarılara imza atmak için 2014 yılında kurduğumuz Sincik Gönülleri Spor Kulübü’nü, Sincik’e gönül veren herkesin desteğiyle bugüne kadar getirdik. Kulübümüz maddi imkansızlıklar nedeniyle artık devam edemeyecek durma gelmiştir. Değerli işadamlarımız ve ilçe esnafımızın destekleriyle bugüne kadar geldik ancak bu şartlarda devam etmemiz mümkün görünmüyor. Artık gençlerin o eski heyecanının kalmadığını gördüm. Bu şartlardan devam edemeyeceğimizi düşündüğüm için ligden çekilme kararı aldı. Eğer ben bu işi yaparım diyen varsa buyursun yapsın, benden bu kadar. Bu güne kadar desteklerini esirgemeyen yerel yöneticilerimize ve değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.