Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Gümüş Yeni Malatyaspor Yolunda

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Galatasaray’ın genç yıldızı Sinan Gümüş’ü kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Transferi bizzat kendisi yürüten kulüp başkanı Adil Gevrek, genç forvet için kesenin ağzını...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Galatasaray’ın genç yıldızı Sinan Gümüş’ü kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Transferi bizzat kendisi yürüten kulüp başkanı Adil Gevrek, genç forvet için kesenin ağzını da açtı.
Bolu kampını tamamlayan Yeni Malatyaspor oynadığı 4 hazırlık maçından sonra transfer çalışmaları için harekete geçti. Özellikle hazırlık maçlarında gol bölgesinde yaşanan sıkıntı Yeni Malatyaspor’da teknik heyet, yönetim kurulu sunduğu raporda hücum hattına takviye yapılmasını istedi.
DEVLER KAPIDA BEKLİYOR
Galatasaray’ın 21 yaşındaki golcü oyuncusuna kanca atan sarı-kırmızılılar, Türk asıllı Alman yıldız için Süper Lig ekipleriyle yarışıyor. Sinan Gümüş transferinde Bursaspor ve Kasımpaşa gibi kulüpler sırada beklerken, Yeni Malatyaspor yönetimi Sinan’ı Malatya’ya getirmek için kesenin ağzını da açmaya hazır. Gümüş ve Galatasaray’ın ikna edilebilmesi için her yolu deneyen başkan Adil Gevrek, sarı-kırmızılı kulübün efsane oyuncularını da devreye soktu.
BAŞKAN HAMZA HOCAYA, SEDAT SİNAN’A MARKAJ YAPIYOR
Hamza Hamzaoğlu ile Konya’da birlikte görev yapan Sedat Yeşilkaya’yı bu transfer görüşmesi için aracı yapan Adil Gevrek kendisi de Hamza Hamzaoğlu’ndan randevu alıp, bir görüşme yaptı. Gevrek, Malatya’yı çok seven Hamzaoğlu’ndan genç oyuncunun kiralanması için onay istedi. Aynı zamanda Azad, Kamil ve Sadık’ın transferinde etkili olan menajer Sedat Yeşilkaya ise genç oyuncunun Malatya’ya gelmesi konusunda ikna turlarına başladı.
ADİL GEVREK YILIN BOMBASINI DOĞRULADI
Dev kulüplerin arasından Sinan’ı Malatya’ya getirme çalışmasını doğrulayan Başkan Adil Gevrek, “Bu oyuncuyu çok istiyoruz. Ama karşımızda çok büyük kulüpler ve Süper Lig gerçeği var. Ben Sinan’ı almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Galatasaray’dan bir genç oyuncu talebimiz daha olacak. Bu transferleri kamuoyu istedi ya da yıldız bekliyor diye değil. Gerekli gördüğümüz için yapıyoruz. Camiayı çok fazla beklenti içine koymak istemiyorum ama alırsak bizim için büyük bir iş başarmış olacağız. Her türlü kanaldan, yoldan gidiyoruz. Başından beri bu oyuncuyu istiyoruz. İnşallah transferi başarıyla sonuçlandırırız. Taraftar bizden Muhammed Reis’i de istiyor ama o bölgede oynayacak oyuncu çok. Fakat Sinan farklı tam bizim aradığımız hücum oyuncusu. Hamza Hoca’nın Malatya sevgisi bizi bu transferde umutlandırıyor” diye konuştu.
BİR TAKVİYE DE SOL BEKE
Öte yandan Başkan Adil Gevrek’in, “Galatasaray’dan bir oyuncu daha isteyeceğiz” dediği futbolcunun sol bek mevkiinde görev yaptığı öğrenildi. Her iki oyuncunun kiralanması durumunda Yeni Malatyaspor renktaşına bedel ödemeyecek ama futbolcular için kesenin ağzını bir hayli açacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.