Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek: "Umudumuzu Kaybetmedik"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun son maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u hafta sonu sahasında konuk edecek olan İnegölspor’da hazırlıklar devam ederken, Basın Sözcüsü Burak Şimşek, play-off’a olan umutlarını yitirmediklerini...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şimşek: "Umudumuzu Kaybetmedik"
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun son maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u hafta sonu sahasında konuk edecek olan İnegölspor’da hazırlıklar devam ederken, Basın Sözcüsü Burak Şimşek, play-off’a olan umutlarını yitirmediklerini söyledi.
İstikrarlı çizgisi ile ikinci devrenin dikkat çeken ekiplerinden birisi olan İnegölspor, play-off’un güçlü adayları arasına adını yazdırırken, deplasmanlarda oynadığı son iki maçında kaybettiği 5 puanla yarışta geriye düştü. İnegölspor, play-off’a vize alabilmesi için normal sezonda kalan iki maçını mutlak kazanıp, üstündeki Tuzlaspor, Keçiörengücü, Gümüşhanespor, Aydınspor ve MKE Ankaragücü’nan puan kaybetmesini bekleyecek.
Basın Sözcüsü Burak Şimşek, "Artık son iki haftaya girmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz hafta tam seri bir yükseliş kazanmışken kritik bir mağlubiyet aldık. Tabii ki umudumuzu kaybetmedik. Kötü başladığımız bu seneye, yılmayarak, lige tutunarak iyi bir şekilde devam ettik. Hep söylüyoruz, İnegölspor’un hak ettiği yer şu an bulunduğu yer değil. Önümüzdeki iç saha Tepecik ve son deplasman maçı Eyüpspor maçlarını galibiyet ile tamamlayarak ligi play-off grubunda bitirmek istiyoruz. Yıl boyunca birçok sıkıntılar yaşadık. Yönetim olarak birçok spekülasyonlara ve manipülasyonlara maruz kaldık. Fakat her şey İnegölspor içindir. Kişiler camiada hiçbir zaman kalıcı değildir. Önemli olan İnegölspor’un menfaatleri ve kazançlarıdır. Pazar günü saat 15.30’da ilçe stadyumunda oynanacak ligin son iç saha maçına halkımızı bekliyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için her şeyden önemlidir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.