Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyitgazispor Şampiyonluk Kupasını Aldı

2. Amatör Küme C Grubunda lider olan ve 15 yıl aradan sonra 1. Amatör Küme’ye yükselen Seyitgazispor şampiyonluk kupasını aldı.Seyitgazi’de gerçekleştirilen kupa ve madalya töreninde Seyitgazisporlu futbolcular kupalarını Eskişehir Amatör...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyitgazispor Şampiyonluk Kupasını Aldı
2. Amatör Küme C Grubunda lider olan ve 15 yıl aradan sonra 1. Amatör Küme’ye yükselen Seyitgazispor şampiyonluk kupasını aldı.
Seyitgazi’de gerçekleştirilen kupa ve madalya töreninde Seyitgazisporlu futbolcular kupalarını Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadri Atam ve Türkiye Futbol Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl’ün elinden aldılar. Büyük bir coşku içersinde gerçekleşen törende, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, şampiyon takımın futbolcularını tek tek kutlayarak madalyalarını takdim etti.
“ARTIK HEDEFİMİZİ DAHA ÜST NOKTAYA TAŞIMA ZAMANI”
Seyitgazisporlu futbolcuların şampiyonluk sözü verdiğini ve bunu da başardıklarını belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, “Bu zorlu yolculukta bizlere şampiyonluk sözü vermiş olan siz futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 15 yıl sonra Seyitgazispor’umuz 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Malzemecisinden başkanına kadar şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık hedefimizi daha üst noktaya taşıma zamanı. Bunun içinde biz üzerimize düşeni bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN KALIN’A ARMAĞAN EDİYORUZ
Kupa ve madalyalarını alan Seyitgazisporlu futbolcular adına konuşma yapan Seyitgazispor takım kaptanı Ahmet Çetin ise Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın 2 yıldır Seyitgazispor’a maddi manevi çok büyük destek olduğunu, yıllardır ihmal edilen spor kulübüne Başkan Kalın’ın sahip çıktığını belirterek kazanılan şampiyonluğu Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’a armağan ettiklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.