Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyircisiz maçın biletleri satışa çıktı

TFF 1. Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor-Giresunspor arasında seyircisiz oynanacak maç için bilet satışları başladı. Taraftarlar takıma destek olmak için biletleri aldı.Geçen sezon yaşanan saha olaylarından dolayı 4 maç seyircisiz oynama...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyircisiz maçın biletleri satışa çıktı
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor-Giresunspor arasında seyircisiz oynanacak maç için bilet satışları başladı. Taraftarlar takıma destek olmak için biletleri aldı.
Geçen sezon yaşanan saha olaylarından dolayı 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor taraftarı, bir ilke imza attı. Takımlarını maddi yönden desteklemek isteyen Eskişehirspor taraftarları, yönetimden seyircisiz maç için bilet istedi. Yönetimin teklife sıcak bakmasıyla seyircisiz maç için tam 26 bin bilet basıldı. Biletler Atatürk Stadyumu önünde satışa çıkarılırken, taraftarların ilgisi yoğun oldu. 20 liradan satılan biletlerden birden fazla almak için biribiriyle yarışan taraftarlar, takımlarının yanında olmaya devam edeceklerini anlattılar. Yetkililer, maç gününe kadar satışın süreceğini söylerken, biletlerin ilgiden dolayı erkenden tükenebileceğini aktardılar.
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, az da olsa Eskişehirspor’a destek olmak için bu yöntemi kullandıklarını anlattı. Başkan Diri, "Bu, yangına su taşıyan karınca misali. Belki bu yangını ufak meblağlarla söndüremeyiz ama herkesin bunun bilincine varması için böyle bir etkinlik başlattık. Biz taraftarlar olarak on binlerce bilet alacak gücümüz olmayabilir ama biz bunu şehre yaymaya çalışıyoruz. Özellikle büyük fabrikalar, odalar ve belediyelerin şehre destek olması lazım. Eskişehirspor Eskişehir’in 1 numaralı markası, Avrupa kenti olarak övülüyoruz ama futbol ya da diğer spor kulüplerimizin bir başarısı yok. Şehrimizin de artık biraz titreyip kendisine gelmesi lazım" dedi.
Öte yandan her maça giderek taraftarlara eşlik eden Bando EsEs, bu tarihi anda da taraftarı yalnız bırakmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.