Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Evleri 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Yalova’da başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Yalova’da başladı.Yalova’nın Çınarcık ilçesi’ne bağlı Koru beldesindeki...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgi Evleri 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Yalova’da başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Yalova’da başladı.

Yalova’nın Çınarcık ilçesi’ne bağlı Koru beldesindeki Harbiş Tesisleri’nde başlayan Sevgi Evleri 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na 27 ilden 150 bayan sporcu katılıyor. 4 gün sürecek olan şampiyonada 2018 yılının bayanlar masa tenisi Türkiye şampiyonu belirlenecek.

Şampiyona hakkında bilgi veren Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ülke genelinde yaklaşık 13 bin çocuğumuza bakım hizmeti vermektedir. Bu çocuklarımızın akademik başarıları ve hayata hazırlanmaları için özellikle sportif ve kültürel etkinliklere büyük önem veren bakanlığımız bu yıl 9.’su gerçekleştirilen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nın Yalova’da yapılmasına karar verdi. Bu hafta 27 ilden gelen bayan sporcularımız 8 grup halinde yarışarak birinci çıkartacaklar. Önümüzdeki hafta da erkek grupları yarışarak aralarından birincilerini çıkartacaklar. Erkek gruplarında da 40 il şampiyonaya katılacak. Kız grubunda 150 sporcu yarışıyor. Erkek gruplarında ise 170 sporcumuz yer alacak” dedi.

9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası bayanlar finallerinin kupa töreni ise Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın iştirakiyle gerçekleştirilecek. 29 Ocak itibarı ile de erkekler Türkiye Şampiyonası finalleri başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.