Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi İçin Geri Sayım Başladı

Setur Marinas tarafından organize edilen “Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi”, 30 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında 30 teknenin katılımıyla gerçekleşecek.2000 yılından beri her iki yılda bir Setur Marinas organizatörlüğünde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi İçin Geri Sayım Başladı
Setur Marinas tarafından organize edilen “Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi”, 30 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında 30 teknenin katılımıyla gerçekleşecek.
2000 yılından beri her iki yılda bir Setur Marinas organizatörlüğünde gerçekleştirilen 7. Uluslararası Ege Yat Rallisi 30 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında deniz severleri buluşturacak.
Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmenin yanı sıra amatör yatçılığın gelişmesine de katkı sağlayan ralli, bu yıl Setur’un 50. kuruluş yılı olması sebebiyle “Setur 50. yıl Ege Yat Rallisi” olarak isimlendirildi. Setur Marinas organizatörlüğünde gerçekleşen “Setur 50. yıl Ege Yat Rallisi”nin ana sponsorluğunu ise Koç Holding bünyesindeki Setur’un üstlendiği bildirildi.
31 Temmuz Cuma günü Setur Ayvalık Marina’dan start alacak “Setur 50. yıl Ege Yat Rallisi”nde 30 tekne sırasıyla Midilli, Molivos, Limnos, Carras, Skopelos, Skyros, Chios rotasını takip ederek ralliyi Setur Kuşadası Marina’da tamamlayacak.
Setur Genel Müdürü Üstün Özbey; “Bu yıl Setur 50. yıl Ege Yat Rallisi’nde 7. kez denizlere yelken açmanın heyecanını yaşıyoruz. 30 yatın katılımıyla Setur Ayvalık Marina’da start alacak ralli 78 saatlik seyir ile yaklaşık 467 deniz mili kat edilerek Kuşadası Setur Marina’da tamamlanacak. Setur olarak; sosyal ve kültürel boyutlu bu organizasyonu, Türk turizmine katkı sağlamanın yanı sıra katılımcıların bilgi ve tecrübelerine de fayda sağlamak amacıyla büyük bir mutlulukla gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Ege Yat Rallisi’nin amatör ruhların profesyonelliğe adım atmasında büyük rolü bulunduğunu belirten Ralli Komodoru Necati Zincirkıran rallilerin yatçılara büyük cesaret verdiğini ve açık denizlerde güvenlik altında seyir imkanı sağladığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.