Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Servet Çetin trafik kazasında yaralandı (2)

Mersin İdmanyurdu futbol takımının kaptanı Servet Çetin, geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Bir süre hastanede müşahade altında tutulan tecrübeli oyuncu, daha sonra taburcu edildi.     Servet Çetin’in kullandığı...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Servet Çetin trafik kazasında yaralandı (2)
Mersin İdmanyurdu futbol takımının kaptanı Servet Çetin, geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Bir süre hastanede müşahade altında tutulan tecrübeli oyuncu, daha sonra taburcu edildi.
    Servet Çetin’in kullandığı 34 SRV 76 plakalı otomobil Mersin Üniversite’sinden Mezitli istikametine seyir halinde iken Migros Kavşağında ‘U’ dönüşü yapmak isterken karşı yönden gelen İhsan Uysal ‘ın kullandığı 33 T 1408 plakalı araçla çarpıştı. Kazada Servet ile birlikte ticari taksi sürücüsü yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
     Kaza sonrası Mersin İdmanyurdu futbolcuları ve takım yöneticileride Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne geldi. MİY İdari Menejeri Serkan Damla gazetecilere yaptığı açıklamada Servet Çetin’in durumunun gayet iyi olduğunu ifade ederek ticari taksi sürücüsünün durumunda da korkulacak bir durumun olmadığını kaydetti. Kazaya maddi hasarlı denebileceğini ifade eden Damla, Servet’in Galatasaray maçında oynaması için herhangi bir problemin olmadığını vurguladı. Tecrübeli oyuncu, bir süre müşahade altında tutulduktan sonra gazetecilerin beklediği kapıdan değil hastanenin diğer kapısından aracına binerek ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.