Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertaç Çam Altınordu’da

PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Altınordu, Kocaeli Birlikspor’dan Sertaç Çam’la anlaştı. Kırmızı-lacivertliler, maddi konuda anlaşamadıkları Berkay Samancı ile de yollarını ayırdı.Altınordu, dış transferde Ozan Tahtaişleyen ve...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Altınordu, Kocaeli Birlikspor’dan Sertaç Çam’la anlaştı. Kırmızı-lacivertliler, maddi konuda anlaşamadıkları Berkay Samancı ile de yollarını ayırdı.
Altınordu, dış transferde Ozan Tahtaişleyen ve İrfan Başaran’ın ardından Sertaç Çam ile de el sıkıştı. Geçen sezon Kocaeli Birlikspor’da 37 maçta forma giyip, 9 golle kariyer rekorunu kıran başarılı sağ kanat oyuncusu ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, 24 yaşındaki oyuncunun resmi sözleşmeyi bu hafta içinde imzalayacağı açıklandı.
Futbola 13 yaşında Gaziosmanpaşa altyapısında başlayıp, geçirdiği 8 sezonun ardından Bandırmaspor’a transfer olan Sertaç Çam, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Tokatspor’a, 2015-2016’da da Kocaeli Birlikspor’a kiralanmıştı. 3 yıllık profesyonel kariyeri boyunca 27 gole imza atan, 2. Lig’de 122 maçta 19 kez fileleri havalandıran genç oyuncu, 3. Lig’de de 32 maçta forma giydi.
Sertaç Çam’ı uzun süredir takip ettiklerini belirten Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, transferi gerçekleşen diğer oyuncular gibi gerek kişilik, gerekse performans olarak kulüp yapısına çok uygun bulduklarını ifade ederek, “Kendisi de Altınordu’ya hedefleri doğrultusunda geldiğini söyledi. İnanıyorum ki Sertaç Çam ismi, PTT 1. Lig’de çokça anılacak” ifadesini kullandı.
BERKAY SAMANCI GİTTİ
Öte yandan, Altınordu yönetimi, kırmızı-lacivertli takımda iki sezonda 63 resmi maç oynayan Berkay Samancı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Genel Kaptan Sedat Gündoğdu yaptığı açıklamada, “Biz kendisine teklifimizi yaptık ve anlaşmak için uzun süre bekledik. Rakamlar konusunda kesin bir prensibimiz var. Maddi anlamda bir türlü ortak noktada buluşamadık. Bu nedenle Berkay’a Altınordu’ya verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, gelecekteki futbol hayatında başarılar diliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.