Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Damla: "Pozisyon Vermeden Gol Yeme Hastalığımız Devam Etti"

Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, Antalyaspor karşılaşmasında pozisyon vermeden gol yeme hastalıklarının devam ettiğini söyledi.Damla, 1-0 mağlup oldukları Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıda iyi oynayan,...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, Antalyaspor karşılaşmasında pozisyon vermeden gol yeme hastalıklarının devam ettiğini söyledi.
Damla, 1-0 mağlup oldukları Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıda iyi oynayan, topa sahip olan, pozisyon bulan takımın kendileri olduğunu söyledi. Bu maçta da ligin ikinci yarısında olduğu gibi pozisyon vermeden gol yeme hastalıklarının devam ettiğini kaydeden Damla, "Pozisyon hatası, doğru pozisyon alamama maalesef kalemizde golü görmemize sebep oldu. Penaltılar var. Küme düştük, herkesin bakış açısı değişti ama sonuçta bu takımın kazandığı takdirde kasasına koyacağı para var. Hakemlerin buna biraz daha dikkat etmesi gerek. Kazanılan 1 puan ya da 3 puan, kulübün kasasına para girecek. Bu her kulübü rahatlatacaktır. Bakıyorsunuz yüzde yüz penaltı pozisyonu var. Ama sanki düşene bir tekme de onlar vuruyor. İnsanlar üzülüyor böyle olunca. Bu çocukların sahada bir emeği var. Onun hakkını vermek lazım" diye konuştu.
Maçın ikinci yarısında da iyi oynayan tarafın Mersin İdmanyurdu olduğunu dile getiren Damla, şöyle devam etti:
"Antalyaspor’un net bir pozisyonu yok. Maçın 60. dakikasından sonra öne çıkıyordu Antalyaspor. Defansın arkasına ve arasında atılacak toplar bizim için daha tehlikeli olacaktı. Nitekim bu pozisyonun ardından kırmızı kart oldu ama ondan sonraki süreçte forma verdiğimiz genç kardeşlerimizin tecrübe eksikliği ve heyecanları vardı ve 1-0 sona erdi. Mersin İdmanyurdu’nun son yıllarda altyapıdan yukarı çıkan oyuncu sayısında bir sıkıntı vardı. Geçen haftadan bu yana forma verdiğimiz genç arkadaşlar ellerinden geleni yapıyor. Mahmut sanki sezon başından beri oynuyormuş gibi mücadele etti. Gökhan’a bakıyorsunuz çok iyi. Bu oyuncuların sayısını arttırabilirsek Mersin İdmanyurdu’nun uzun yıllar geleceğini teminat altına almış oluruz. Bizim önce kurumsallaşmaya, altyapıdan çıkarabileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.