Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Damla: “Bu Skor Mersin Camiasına Yakışmadı”

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serkan Damla, Kasımpaşa karşısında aldıkları 7-0’lık mağlubiyetin hem kendilerine hem de camialarına yakışmadığını söyledi. Damla ayrıca kısıtlı bir kadro ile mücadele ettikleri de vurguladı.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serkan Damla, Kasımpaşa karşısında aldıkları 7-0’lık mağlubiyetin hem kendilerine hem de camialarına yakışmadığını söyledi. Damla ayrıca kısıtlı bir kadro ile mücadele ettikleri de vurguladı.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanda mücadele ettiği Kasımpaşa’ya 7-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısın Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serkan Damla açıklamalarda bulundu. Maçın kendilerine ve camiaların yakışmadığını belirten Damla, “Maçta fazla yorumlayacak bir şey yok. Bu skor hem bize hem de camiamıza yakışmadı. Son haftalarda genç oyuncularımızla oynuyoruz. O nedenle inişli, çıkışlı grafikler olabilir. Ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Bir kaç tane tecrübeli oyuncumuz var. Birçoğu zaten bıraktı. Kısıtlı bir kadromuz var. Genelde genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Tabi gönderildikten sonra kendilerine olan güvenlerini de kaybettiler. Önümüzdeki son maçı da oynayıp, bundan sonra Mersin’in geleceği ile ilgili doğru kararlar alıp inşallah bundan önce yapılan hatalar tekrarlanmayıp Mersin camiasına yakışır bir takım oluşturup hak ettiği süper lige döneriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.