Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sergen Yalçın’dan TEK Değişiklik

Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında Antalyaspor’u konuk eden Gaziantepspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçının 11’inde tek değişiklik yaptı.Yalçın, kırmızı-siyahlı ekibin ligde son oynadığı ve deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında Antalyaspor’u konuk eden Gaziantepspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçının 11’inde tek değişiklik yaptı.
Yalçın, kırmızı-siyahlı ekibin ligde son oynadığı ve deplasmanda 1-0 yenildiği Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11’de görev yapan, ancak Medicana Sivasspor maçında yedek soyunduran Abdülkadir Kayalı’nın yerine ilk 11’de Muhammed İldiz’e forma verdi. Abdülkadir Kayalı daha sonra maçın 58.dakikasında Muhammed İldiz’in yerine oyuna dahil oldu.
Kalede her zamanki gibi Karcemarskas’ı görevlendiren tecrübeli teknik adam, defansı Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Prınce Gouano ve Fernando Marçal 4’lüsünden oluşturdu. Defansın önünde Muhammed İldiz ve Abuda’yı oynatan Yalçın, orta alanın sağında John Chibuike’yi, ortada Mustafa Durak sol kanatta ise Daniel Larsson’u sahaya sürdü. Gaziantepspor’un ileri ucunda ise Habib Habibou yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.