Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sergen Yalçın, kupa için geliyor

Kötü gidişatın ardından Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos ile yollarını ayıran Sivasspor’da yeni teknik direktör arayışları sürerken Sergen Yalçın ile anlaşmanın kesinleştiği ve yarın imzaların atılmasının ardından Sergen...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kötü gidişatın ardından Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos ile yollarını ayıran Sivasspor’da yeni teknik direktör arayışları sürerken Sergen Yalçın ile anlaşmanın kesinleştiği ve yarın imzaların atılmasının ardından Sergen Yalçın'ın Sivas’a geleceği öğrenildi.

    Roberto Carlos’un istifası sonrası Başkan Mecnun Otyakmaz’ın boşalan Teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile görüşmesi sonrası anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Sergen Yalçın ile her konuda anlaşmaya varılırken çalıştığı kurum ile ilgili tazminat sorununun giderildiği belirtildi.

    Başkan Mecnun Otyakmaz ile yarın imza için bir araya gelmesi beklenen Sergen Yalçın’ın imza atmasının ardından Sivas’a gelerek takımın başına geçeceği ve çarşamba günü kupada oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına takımını hazırlayacağı kaydedildi.

    Bu arada Kulübün sosyal medya hesabından da Sergen Yalçın’ın TRT ile tazminat sorununun çözüldüğü açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.