Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serena Williams, Şarapova ile oynamak hoşuma gidiyor

ABDli tenisçi Serena Williams, Grand Slam Avustralya Açık Tenis Turnuvası finalindeki Rus rakibi Maria Sharapova ile oynamaktan hoşlandığını söyledi.    Avustralya Açık’ta bir numaralı seribaşı Serena Willams, yarıfinal...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABDli tenisçi Serena Williams, Grand Slam Avustralya Açık Tenis Turnuvası finalindeki Rus rakibi Maria Sharapova ile oynamaktan hoşlandığını söyledi.

    Avustralya Açık’ta bir numaralı seribaşı Serena Willams, yarıfinal maçında vatandaşı Madison Keys’i, Maria Sharapova ise yine kendi vatandaşı Yekaterina Makarova’yı yenerek finale yükseldi.

    Eşleşme ile ilgili değerlendirmede bulunan Williams, Sharapova’ya karşı iyi bir sergileyeceğini düşündüğünü söyledi. Williams, “Onunla oymak hoşuma gidiyor. Karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

“ZOR MAÇ OLACAK”

Maç öncesi düşüncelerini basına açıklayan Sharapova, dördüncü kez Avustralya Açık’ta finale yükseldiği için gurur duyduğunu kaydetti. Sharapova, “Rakibin kim olduğu önemli değil. İkili maçlardaki üstünlüğü beni olumsuz etkilemiyor. Gerçekten zor maç olacak, mücadele etmeye hazırım.” şeklinde konuştu.

    William ile Sharapova bugüne kadar 18 kez karşı karşıya geldi. Williams oynanan 18 maçın 16’nı kazanarak büyük üstünlük elde etti rakibine karşı. Sharapova en son Williams’ı 2004 yılında mağlup etmişti.

Karşılaşma Cumartesi günü TSİ 10.30'da oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.