Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Nalcı: "İnegölspor’la aynı gruba düşmekten çekiniyordu"

Geride kalan haftada gerçekleştirilen kura çekimi ile 2016-2017 sezonunda rakipleri belli olan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Kuraya katılan takımların çoğu İnegölspor’la aynı gruba düşmekten...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geride kalan haftada gerçekleştirilen kura çekimi ile 2016-2017 sezonunda rakipleri belli olan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Kuraya katılan takımların çoğu İnegölspor’la aynı gruba düşmekten çekiniyordu" dedi.
TFF’nin Beykoz-Riva’da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimine Spor Toto 2. Lig ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. Kırmızı Grup’ta yer alan İnegölspor, 1461 Trabzonspor, Aydınspor 1923, Bugsaş, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, Karşıyaka, Kastamonuspor, Kayseri Erciyesspor, Kırklarelispor, Menemen Belediyesi, Sarıyer, Tokatspor ve Tuzlaspor ile birlikte zirve mücadelesi verecek.
Grubu değerlendiren İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Bu sene kırmızı grup, ilk bakışta zor bir grup olarak görünüyor. Ancak iyi değerlendirince, geçen sene play-off da yer alan takımlardan 4 tanesi diğer grupta yer alıyor. Ayrıca bizzat bizde kura çekiminde şahit olduk ki, kuraya katılan takımların çoğu da İnegölspor’la aynı gruba düşmekten çekiniyordu. Bizde çekinilen bir takımız. Öyle basit bir takım değiliz. PTT 1. Lig’den düşen 3 takımda bizim grubumuzda yer alıyor. Zor gibi gözüküyor ancak şunu da bilmek gerekiyor. Artık futbolda zor takım, kolay takım ya da isimle takım olunmuyor. İyi çalışmak, güzel futbol oynamak gerekiyor. Bizde bu sene bunu başarabilecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Artık birkaç transferimiz kaldı. İnşallah güzel bir takım oluşturduk. İyi çalışıp, İnegölspor’u hak ettiği yer olan PTT 1. Lige taşımak inşallah bu sene biz yöneticilere ve futbolcularımıza nasip olur" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.