Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Aziz: “Galatasaray’a Bursaspor’un Kaptanı Olarak Geldim”

Galatasaray’ın Bursaspor’dan kadrosuna kattığı defans oyuncusu Serdar Aziz, sarı-kırmızılı takıma gelmesindeki en büyük etkenin kendisiyle uzun süre ilgilenilmesi olduğunu belirterek, “Dünya devi kulüpte olduğum için şanslı hissediyorum”...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’ın Bursaspor’dan kadrosuna kattığı defans oyuncusu Serdar Aziz, sarı-kırmızılı takıma gelmesindeki en büyük etkenin kendisiyle uzun süre ilgilenilmesi olduğunu belirterek, “Dünya devi kulüpte olduğum için şanslı hissediyorum” dedi. Aziz ayrıca Galatasaray’a Bursaspor’un kaptanı olarak geldiğini vurguladı.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, ilk transferini Bursaspor’un defans oyuncusu Serdar Aziz’i kadrosuna katarak yaptı. Başkan Dursun Özbek’in katılımıyla Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza töreninde 25 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
İmza törenin ardından Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ve yeni transfer Serdar Aziz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yeni sezona hazırlandıklarını belirten Özbek, “Geçtiğimiz dönemde teknik kadronun bize sunduğunu raporlar çerçevesine yeni transferlerimize başladık. İlk transferimiz de Serdar Aziz. Kendisini çok uzun zamandır ediyordum. Galatasaray’a verimli olacağını düşünüyorum” dedi.
AZİZ: “DÜNYA DEVİ KULÜPTE OLDUĞUM İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
Kendisi için harika bir gün olduğunu söyleyen Serdar Aziz, “Çok mutluyum. Dünya devi kulüpte olduğum için şanslı hissediyorum. Ben hedefleri büyük olan biriyim. Elimden geleni yapacağım. İnşallah hep beraber büyük hedeflere ve şampiyonluklarına ulaşırız. Başkana teşekkür ediyorum yakından ilgilendiği için” şeklinde konuştu.
“EN BÜYÜK ETKEN GALATASARAY’IN UZUN SÜREDİR İLGİLENMESİ”
Transferindeki en büyük etkenin Galatasaray’ın uzun süredir kendisi ile ilgilenmesi olduğunu belirten Aziz, “Birçok takımdan teklif aldım ama bunlarını söylemek önemli değil. Burada olmaktan dolayı ben ve ailem çok mutluyuz. Şu an her şey benim için olumlu. Şu an sadece Galatasaray’da olmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.
“GALATASARAY’A BURSASPOR’UN KAPTANI OLARAK GELDİM”
Transferin neden genç gerçekleştiğinin sorulması üzerine Serdar Aziz, şöyle cevap verdi:
“Daha önce transfer teklifleri almıştım. O zaman daha gençtim. Şu an sorumluluk sahibiyim. Galatasaray’a Bursaspor’un kaptanı olarak geldim. Şu an daha hazır hissediyorum. Tecrübem şu an daha iyi. Her şey yolunda.”
ÖZBEK: “ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLAYACAĞIZ”
Başkan Özbek, Teknik Direktör konusunun sorulması üzerine, “Geçtiğimiz dönemde takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendirerek, bu teknik heyetten bir rapor istedik ve bu rapor çerçevesinde de transfere başladık. Teknik kadrosu konusunda ise önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağız ve yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız” diye cevap verdi.
“ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA PERFORMANSI ÇOK YÜKSEK BİR KADRO KURMAK İSTİYORUZ”
UEFA kısıtlamaları çerçevesinde iddialı bir kadro kuracaklarını vurgulayan Özbek, "Büyük bütçeli ya da küçük bütçeli transfer diye bir durum yok, teknik kadronun bir raporu var ve bu rapor çerçevesinde hareket ediyoruz, belirlenen eksikler doğrultusunda takviyeler yapacağız. Önümüzdeki sezona performansı çok yüksek bir kadro ile girmek istiyoruz. Bütçe konusunda UEFA’nın bir sınırlama var, bunu inkar etmeniz mümkün değil. İhlal edildiği zaman neler olabileceği çok açık” ifadelerini kullandı.
"BİLAL, FURKAN VE SERCAN’I VERDİK"
Serdar Aziz’in transferinde Bursaspor’a verilecek futbolcularını da açıklayan Özbek, “Önümüzdeki sezon kadromuzda düşünmediğimiz oyuncuları Bursa’ya önerdik. Bilal, Furkan ve Sercan için Bursa ile görüşüyoruz. 40’a yakın futbolcu var ve bu kadronun daraltılması gerekiyor” dedi.
Dursun Özbek, ayrıca takımın çekirdek kadrosunu koruyacağını açıklayarak, “Kimleri satmak istediğimiz belli. Hiçbir zaman önemli oyuncuları satmayı düşünmüyoruz” açıklamasını yaptı.
AZİZ: “FORMAYI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”
Transferi konusunda Türkiye Milli Takımlar Direktörü Fatih Terimle görüşüp, görüşmediğinin sorulması üzerine Serdar Aziz, şöyle yanıt verdi:
“Görüşmem olmadı. Galatasaray’da oynamak her futbolcunun hayali. Galatasaray’a Galatasaray olduğu için geldim. Burada olmak müthiş bir duygu. Formayı giymek için sabırsızlanıyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.