Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serbest Güreş Milli Takımı Bakü'de sıfır çekti

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası'na katılan Serbest Güreş Milli Takımı karşılaşmalarda beklentiden uzak bir performans sergiledi. Bütün kilolarda rakiplerine yenilen milli...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serbest Güreş Milli Takımı Bakü'de sıfır çekti
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası'na katılan Serbest Güreş Milli Takımı karşılaşmalarda beklentiden uzak bir performans sergiledi. Bütün kilolarda rakiplerine yenilen milli takım güreşçileri, Bakü'den madalyasız ayrıldı.

Daha çok gençlerden kurulu milli takım 66 kiloda Mustafa Kaya üçüncülük için Ukrayna'dan Andrey Kvyatovski ile karşılaştı. Rakibi ile 7 - 7 berabere kalan Kaya son puanı Kvyatovski kazandığı için madalya kazanamadı.

Turnuvada 74 kiloda bronz madalya için mindere çıkan Yakup Gör de Azerbaycanlı Cebrail Hasanov ile yaptığı karşılaşmadan 7 - 4 yenik ayrılarak turnuvayı madalyasız tamamladı.

Azerbaycan'ın merhum Lideri Haydar Aliyev anısına gerçekleştirilen Avrupa ve Dünya kupalarına hazırlık adına önemli bir turnuva olan 'Golden Grand Prix'e 32 ülkeden güreşçiler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.