Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seramiksanspor, İtalyan Barcellini ile yolları ayırdı

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venus Sultanlar Ligi temsilcisi Seramiksanspor, sezon öncesi büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği İtalyan yıldız Cristina Barcellini ile yollarını ayırdı.Karşılıklı anlaşarak sözleşmenin fesih edildiği...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venus Sultanlar Ligi temsilcisi Seramiksanspor, sezon öncesi büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği İtalyan yıldız Cristina Barcellini ile yollarını ayırdı.
Karşılıklı anlaşarak sözleşmenin fesih edildiği Seramiksanspor Kulübü tarafından açıklandı. İtalyan yıldızın karın bölgesinde yırtık tespit edildiği ve uzun süre forma giyemeyeceği tespit edilirken, Barcellini’nin uzun süredir antrenmanlara katılmadığı öğrenildi. Sezon başından bu yana İtalyan oyuncudan yararlanamayan Seramiksanspor, oyuncu ile masaya oturdu ve karşılıklı anlaşma sağlanarak sözleşmesi sonlandırıldı. İtalyan oyuncunun sakat olarak mı transfer edildiği yoksa sezon öncesi çalışmalar sırasında mı sakatlandığına yönelik bir açıklama yapılmadı.
Öte yandan Barcellini’den boşalan yabancı kontenjanı için Seramiksanspor’un yeni bir transfer yapıp yapmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.